Άρθρα

Who's Online

We have 36 guests online


Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, Βιωματικό εργαστήριο με θέμα: "Αυτογνωσία, Γνωριμία με τον εαυτό μου" PDF Print E-mail
Monday, 26 November 2018 22:41

Η οικολογική ομάδα Μητέρα γη διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα:
"Αυτογνωσία, Γνωριμία με τον εαυτό μου"

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 19:30 από την Ιωάννα Τσετιάνου HnD Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Ειδικό Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης και Συνεξάρτησης (K.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια ζεύγους EFT στο γυμναστήριο Active Sport Gym που βρίσκεται στην  οδό 19ης Μαΐου 12 στην Κατερίνη. Στον χώρο μπορούμε να εισέλθουμε με παπούτσια όχι όμως με τακούνια.
"Αυτογνωσία, Γνωριμία με τον εαυτό μου"

Η ημέρα ξεκινάει και με μια ανάσα .....έχεις να φροντίσεις τα παιδιά σου, να πας στην δουλειά, να κρατήσεις το νοικοκυριό σου, να πληρώσεις λογαριασμούς, να δεις φίλους, να καταλάβεις τον σύντροφο σου, να είσαι κοινωνικός, να είσαι αρεστός, να είσαι επιτυχημένος, να γυμναστείς, να φας σωστά, να μείνεις ψύχραιμος, να, να, να, να ....εσύ όμως ..ΕΣΥ; ποιος είσαι; τι σε κάνει αληθινά να γελάς; να λυπάσαι; ποια στοιχεία σου αγαπάς; ποια επιμελώς κρατάς στην αφάνεια; ας δώσουμε λίγο χρόνο σε εκείνο το εσωτερικό πλάσμα, μέσα μας που μας περιμένει..
Σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο, θα κάνουμε κάποιες ομαδικές ασκήσεις αυτογνωσίας, με στόχο να πάρουμε μια ανάσα, από εκείνα τα γρανάζια της ρουτίνας που μας κάνουν να χάνουμε την επαφή με τον εαυτό μας!
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Last Updated on Monday, 26 November 2018 22:45
 
Σάββατο 17 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα"Έντερο ο δεύτερος εγκέφαλος" PDF Print E-mail
Tuesday, 06 November 2018 05:50

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο όροφο του Συνεδριακού μας κέντρου Εκάβη στις 18:30 Η ομιλήτρια είναι Φυσικοπαθητικός, Health Coach  Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού, εκπαιδευθείσα στο College of Naturopathic and Complementary Medicine και στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιοακτινικής Ενέργειας. Μέλος της Διευρωπαικής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής και της Μακεδονικής Εταιρείας Ομοιοθεραπευτικής.

Η γνώση είναι δύναμη και στην εποχή μας είναι απαραίτητο να μοιράζεται στους ανθρώπους για να αναλάβουν την ευθύνη να ξανα-ανακαλύψουν τη δύναμη της ζωής και να αποδεχθούν τον εαυτό τους έτσι ώστε να ξεπεράσουν τη βιοχημική θλίψη, να νικήσουν τον πόνο, το φόβο της αρρώστιας και την ανημποριά, να αξιοποιήσουν το καλύτερο συνεργείο χωρίς πόρους που είναι το σώμα τους και να το προστατέψουν για να ζήσουν μια "καλή" ζωή, τη ζωή για την οποία είναι φτιαγμένοι να ζήσουν. Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ασθένειας μας γνωρίζοντας και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Πεποίθησή μας είναι πως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι απόλυτα ευφυής και ο μοναδικός του σκοπός είναι να παράγει και να προάγει τη ζωή.

Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού, 
Φυσικοπαθητικός, Health Coach

Last Updated on Tuesday, 06 November 2018 06:27
 
Σάββατο 10 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα “ Ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στη διατροφή” PDF Print E-mail
Tuesday, 06 November 2018 05:48

Η Οικολογική Ομάδα “Μητέρα Γη” οργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ (1ος όροφος), ομιλία με θέμα:


“ Ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στη διατροφή”


το Σάββατο 10 Νοεμβρίου  2018 στις 7:00 μμ, με ομιλητές την κα Malyevich Lana, Βιολόγο-Κλινικό Βιοχημικό και δ/ντρια της εταιρείας E-ASIS (Χαλάνδρι Αττικής) και τον κο Τσέρη Αλέξανδρο, Διατροφολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη της εταιρείας E-ASIS.


Πριν έρθει στην Ελλάδα, η Lana Malyevich (Βιολόγος - Κλινικός Βιοχημικός) ήταν προϊστάμενη τμήματος μοριακής βιολογίας για 8 χρόνια στο ερευνητικό κέντρο νοσοκομείου του Krivoy Rog (Ουκρανία) στο τμήμα μελετών υπογονιμότητας. Σήμερα διευθύνει την εταιρεία  E-ASIS στο Χαλάνδρι Αττικής. Ασχολείται με την Ανάλυση Μαλλιών για την Ανίχνευση Ιχνοστοιχείων-Βαρέων Μετάλλων και τον Βιοσυντονισμό εδώ και 12 χρόνια. Στην ομιλία της θα αναφερθεί στην σημασία της αποκατάστασης της ισορροπίας των ιχνοστοιχείων στον οργανισμό και θα κάνει λόγο για νέες μεθόδους πρόληψης και προαγωγής της υγείας.


Ο Τσέρης Αλέξανδρος (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος) ασχολήθηκε με την εκπόνηση της ερευνητικής διπλωματικής εργασίας με θέμα την ανάλυση συγκεκριμένων μετάλλων από τα μαλλιά φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης και εργάζεται στην εταιρεία E-ASIS. Στην ομιλία θα επικεντρωθεί στον ρόλο των ιχνοστοιχείων στο σώμα  και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού

Last Updated on Tuesday, 06 November 2018 06:28
 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 101

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.