Άρθρα

Who's Online

We have 39 guests online


Σάββατο 10 Μαρτίου Βιωματική ομιλία με το Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα: "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " PDF Print E-mail
Monday, 05 March 2018 21:09
Από την Οικολογική Ομάδα "Μητέρα γη" βιωματική ομιλία με τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο  με θέμα :


"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας "

Βιωματική ομιλία με τον Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα
"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " είναι η επόμενη εκδήλωση της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη". Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης "Εκάβη"


Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας

Η Ζωή εκτός από αγώνας για την επιβίωση, είναι και μια περιπέτεια, ένα ταξίδι προς την ωριμότητα, την ψυχολογική ανάπτυξη και την εσωτερική ενοποίηση.
Στο ταξίδι αυτό, η μεταμόρφωση του φόβου και των κάθε λογής αντιστάσεων που προκαλεί, σε εσωτερική γαλήνη του νου και αγάπη, είναι κομβική και καθοριστική.
Η Ψυχή μας και ο εσωτερικός μας θεραπευτής συνήθως ξέρει και τον τρόπο και τον δρόμο. Το στοίχημα είναι το πώς επανασυνδεόμαστε μαζί τους, ώστε να την αφουγκραστούμε, γαληνεύοντας τις αναταράξεις του Νου και παίρνοντας απόσταση από τον μηχανικό και προγραμματισμένο μας, τρόπο σκέψης και αντίδρασης .
Στην βιωματική ομιλία του Σαββάτου, θα παρουσιάσουμε και θα εξερευνήσουμε το θέμα καθώς και θα επιχειρήσουμε να πάρουμε μια μικρή βιωματική γεύση από εκείνη την γαλήνια εσωτερική μας διάσταση που βρίσκεται πίσω και πέρα από τις αναταράξεις του Νου μας

Η είσοδος είναι ελεύθερη
 
Αναβάλλεται η εκδήλωση της Κυριακής 4 Μαρτίου με την Φεβρονία Δημούση λόγω οικογενειακού πένθους PDF Print E-mail
Friday, 02 March 2018 17:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για την Κυριακή 4 Μαρτίου που θα γινόταν στο γυμναστήριο Colosseum με τη Φεβρονία Δημούση με θέμα: "Τεχνικές Ευεξίας: Συνειδητή Αναπνοή, Κίνηση, Χαλάρωση, Θεραπεία" αναβάλλεται λόγω οικογενειακού πένθους.
Της ευχόμαστε δύναμη!
Ευχαριστούμε για την κατανόηση
 
Σάββατο 3 Μαρτίου βιωματικό εργαστήριο με την Ιωάννα Τσετιανού PDF Print E-mail
Saturday, 24 February 2018 16:40

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα:


"Δεξιότητες Επικοινωνίας - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις σχέσεις μας"

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η Ιωάννα Τσετιανού HnD Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης & Συνεξάρτησης (Κ.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια Ζεύγους EFT.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (μέρος 2ο)  Σε αυτήν την συνάντηση μας ,θα αναφερθούμε σε εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την επικοινωνία μας λειτουργικότερη!
  • τι μας αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος;
  • ποιος είναι ο κώδικας της συμπόνοιας και της ενσυναίσθησης ;
  • ποια στερεότυπα κρύβονται πίσω από τις συμπεριφορές μας και μας επηρεάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε;
  • πως μπορούμε να εκφράζουμε με ακρίβεια αυτό που θέλουμε, χωρίς να χάνουμε το δίκιο μας ή να "τσαλαπατάμε" τον άλλο και πολλά άλλα ! (το εργαστήριο περιλαμβάνει ασκήσεις ρόλων και χρειάζεται ενεργή συμμετοχή των μελών της ομάδας)
Είναι το δεύτερο μέρος, συνέχεια του πρώτου το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει συμπληρωθεί και γιαυτό το λόγο η είσοδος δεν είναι ελεύθερη για το κοινό. Επιφυλασσόμαστε για μία βιωματική ομιλία με την Ιωάννα Τσεντιανού που θα είναι ανοιχτή για το κοινό στον επόμενο κύκλο των εκδηλώσεων της "Μητέρας γη"

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον  χώρο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA" τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία
Last Updated on Sunday, 25 February 2018 22:17
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 99

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.