Άρθρα

Who's Online

We have 24 guests online


Κυριακή 29 Απριλίου εργαστήριο με θέμα "Η γιόγκα πέρα από την άσκηση" PDF Print E-mail
Monday, 23 April 2018 00:35

Διοργάνωση βιωματικού εργαστηρίου από την οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" με θέμα:


"Η γιόγκα πέρα από την άσκηση, πως βοηθάει στην αντιμετώπιση καταστάσεων στην καθημερινότητά μας"
Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 18:00 μμ θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο, στο γυμναστήριο Colosseum το οποίο βρίσκεται στην 7ης Μεραρχίας 31. Το εργαστήριο θα μας παρουσιάσει η Καραβασίλη Σάρα, κοινωνιολόγος, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού.
Στο σεμινάριο θα αναφερθεί η ιστορία της γιόγκα και θα εξηγηθεί τι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα εξηγηθούν και βασικά στοιχεία της γιόγκα όπως το μάντρα ΟΜ, τα στάδια της γιόγκα κτλ. Θα αναλυθούν εκτενέστερα οι στόχοι της γιόγκα σε συνδυασμό με την καθημερινότητά μας και πως μπορούμε να πλησιάσουμε και να πετύχουμε αυτούς τους στόχους αλλά και πόσο σημαντική είναι η πρακτική της γιόγκα σε αυτό. Σε αυτό το δεύτερο μέρος θα αναφερθούν  τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο μας προς την αλήθεια και την απελευθέρωση και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, αλλά και πως αυτό συνδέετε με την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.
Θα γίνει διάλογος και  θα κατανοηθούν σημαντικά σούτρας
Στο τρίτο μέρος θα βιώσουμε πρακτικά όσα έχουν αναφερθεί. Θα εξηγηθούν τι είναι τα pranayamaw και πόσο στενά συνδέετε η αναπνοή με το σώμα. Θα εφαρμοστούν ασκήσεις αναπνοών και θα γίνει αναφορά  στα οφέλη του διαλογισμό. Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με διαλογισμό.
Ευχαριστούμε θερμά την Καραβασίλη Σάρα για τον χρόνο και την διάθεση της να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις της, και το γυμναστήριο Colosseum για την φιλοξενία του
Last Updated on Monday, 23 April 2018 00:50
 
Διοργάνωση εκδρομής στη Νάουσα στην "Σχολή του Αριστοτέλη" από την οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" PDF Print E-mail
Monday, 16 April 2018 20:09

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σας καλεί να συμμετέχετε στην βιωματική εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαΐου, στον Αρχαιολογικό χώρο στην Ισβόρια στη Νάουσα στη " Σχολή του Αριστοτέλη". Στην εκδρομή θα μας συνοδεύσει ο κ. Μπάντελης Γιάγκος, Κβαντικός ιατρός.

Ο ιστορικός αυτός χώρος είναι παγκόσμιας σημασίας, βρίσκετε η σχολή που φοίτησε ο Μ. Αλέξανδρος και άλλα παιδιά της αριστοκρατίας της Μακεδονίας. Η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση τρεχούμενα νερά και φυσικές σπηλιές.


Η Σχολή του Αριστοτέλη είναι ένα άκρως ενεργειακό μέρος, όπου ο κ Μπάντελης Γιάνκος θα μας διδάξει βιωματικά Ενεργειακές μεθόδους Εναρμόνισης, για την αρτιότητα του αμυντικού συστήματος και την αφάρμακη αντιμετώπιση των απωλειών Υγείας.
Σας πληροφορούμε ότι μελλοντικά υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκπαιδευτικών ομάδων 7 ατόμων ή σε ειδικές περιπτώσεις 9 ατόμων, στις οποίες ο γιατρός μπορεί να διδάξει όλες τις τεχνικές και τις μεθόδους Εναρμόνισης.
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9:30  το πρωί. Το κόστος της εκδρομής είναι 18 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά. Η αναχώρηση θα γίνει από την εκκλησία της θείας Ανάληψης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ Δημολιού Παναγιώτα στο τηλ. 694 7154124. Οι κρατήσεις θέσεων και η προπληρωμή γίνονται στο τουριστικό γραφείο Complete Travel που βρίσκεται στην Ά Πάροδο Ειρήνης 2 (απέναντι από τα σκαλιά της εκκλησίας της θείας Ανάληψης)


Το Σάββατο 12 Μαΐου θα προηγηθεί ομιλία από τον κ. Μπάντελη με θέμα: "Ο καλύτερος γιατρός για σένα είσαι εσύ"  στις 18:30 στην αίθουσα του 1ου ορόφου του συνεδριακού κέντρου "Εκάβη"
 
4ο Υπαίθριο Παζάρι για την ενίσχυση του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας PDF Print E-mail
Friday, 23 February 2018 23:34

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Πιερίας θα πραγματοποιήσει το 4ο Υπαίθριο Παζάρι που θα λάβει χώρα στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας) τον Απρίλιο.

 

Ο σκοπός του φετινού Παζαριού είναι να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Πιερίας ενώ, παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να προμηθευτούμε σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία, είδη οικιακής χρήσης, μικροέπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά. που, ενδεχομένως, χρειαζόμαστε. Όπως πάντα, απώτερος στόχος και αυτού του Ανοιχτού Παζαριού είναι να προωθηθεί η ιδέα και η πρακτική της ανακύκλωσης των αγαθών μέσα από την επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων.


Ζητείται, λοιπόν, η ενεργή συνδρομή όλων μας, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι αυτής της διοργάνωσης με την προσφορά αντικειμένων που όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε αχρησιμοποίητα ή ξεχασμένα σε μια γωνιά ή σε μια αποθήκη του σπιτιού μας. Τα αντικείμενα για το παζάρι συγκεντρώνονται ήδη στα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 - 12:30, Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 1ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 23510 47781 Μαρία Χατζημωισιάδου & Σωτηρία Ουσταμπασίδου 6974809060.

 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 101

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.