Άρθρα

Who's Online

We have 17 guests online


80 γιατροί του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών PDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012 09:41

 

Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα "απαραίτητα" εμβόλια;

Οι υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.

Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.

Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν την αιτία πολλών ασθενειών; Είναι επειδή έχουν μάθει να αγνοούν την σχέση των εμβολίων με αυτές τις ασθένειες. Έχει τεκμηριωθεί ότι οι παρακάτω ασθένειες έχουν άμεση σχέση με τα εμβόλια....

· Αλλεργίες και έκζεμα

· Αρθρίτιδα

· Άσθμα

· Αυτισμό

· Όξινη παλινδρόμηση σε βρέφη, που η αντιμετώπισή της με αντιόξινα δημιουργεί πολλές παρενέργειες

· Καρκίνος

· Διαβήτης (βρεφική και παιδική ηλικία)

· Νεφρική νόσος

· Αποβολές

· Μακρά λίστα νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων

· Αιφνίδιος βρεφικός θάνατος (SIDS)

· Και πολλά, πολλά άλλα

Αυτές είναι μερικές από τις παρενέργειες των εμβολίων, οι οποίες τεκμηριώνονται στην ιατρική βιβλιογραφία και σε έντυπα στις συσκευασίες τους:

• Αρθρίτιδα, αιμορραγικές διαταραχές, θρόμβους αίματος, καρδιακή προσβολή, σήψη

• μολύνσεις αυτιών

• Λιποθυμία (με αναφορές για σπασμένα οστά)

• Νεφρική ανεπάρκεια που χρειάζεται αιμοκάθαρση

• Κρίσεις / επιληψία

• Σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, όπως κνίδωση και αναφυλαξία

• Αιφνίδιος θάνατος

• Πολλές από τις πιο συχνές διαγνώσεις που δίνονται για εισαγωγές στο νοσοκομείο.

•Το National Vaccine Injury Compensation Program, (NVICP) (Εθνικό πρόγραμμα αποζημιώσεων για βλάβες από τα εμβόλια) έχει δώσει πάνω από 1,2 δις δολάρια σε αποζημιώσεις σε παιδιά και ενήλικες για βλάβες στην υγεία τους από εμβολιασμούς.

 

Ο αυτισμός σχετίζεται με εμβόλια.

 

Last Updated on Tuesday, 27 November 2012 01:18
Read more...
 
2012-1-1 Ευχές για το 2012 PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Monday, 02 January 2012 00:34

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Ευχές για μία νέα χρονιά με υγεία και αγάπη!

Δημιουργικότητα, αλληλεγγύη, ανθρώπινη επικοινωνία. Μέσα από τις δυσκολίες της χρονιάς ας προκύψουν διεκδικήσεις για το καλό όλων μας αλλά και του πλανήτη και όλων των πλασμάτων που κατοικούν σ' αυτόν!

Ας μην φοβηθούμε να πούμε όχι στα άδικα επαναλαμβανόμενα και παράλογα μέτρα αυτών που μας κυβερνούν. Άλλωστε όλοι νοιώθουμε και γνωρίζουμε πιο είναι το σωστό. Ας πάρουμε τις ζωές μας επιτέλους στα χέρια μας.

Να μοιραστούμε γνώσεις, τροφή, υλικά αγαθά.....  Η χώρα μας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μην πεινάσει κανείς. Αρκεί να ξεκινήσουμε δράση, όχι άλλο παθητικοί δέκτες. Όλοι αυτοί που αποφασίζουν τόσα χρόνια για μας αυτό θέλουν, φοβισμένους πολίτες , φοβισμένους καταναλωτές.

Επιλέγουμε φυσική καλλιέργεια, η γη μας δεν αντέχει άλλα χημικά φυτοφάρμακα. Επαναχρησιμοποίηση, οικονομία στους πόρους της γης. Οικολογική αρχιτεκτονική με βιοκλιματισμό. Διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών. Όλες οι ως τώρα κατευθύνσεις είναι αντίθετες, είναι με το μέρος των κερδών των μεγάλων πολυεθνικών. Ας κάνουμε όλοι την δική μας έρευνα και να βρούμε τις πραγματικές αλήθειες! Ενεργοί πολίτες με κρίση!

Σας ενημερώνουμε ότι η βιολογική αγορά Κατερίνης αύριο Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει από τις 12 μέχρι τις 16:00 στο γνωστό μέρος στο στενό δίπλα στο 7ο γυμνάσιο που είναι καθετο στην 19ης Μαΐου.

 
2011-12-11 Ηλεκτρομαγνιτική Ακτινοβλία PDF Print E-mail
Tuesday, 06 December 2011 23:20

Διάλεξη την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:30 μμ με θέμα :

"Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και οι Επιδράσεις της στην Υγεία μας"

με ομιλητή τον Παντελή Αϊναλή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τηλεπικοινωνιών

στο Ιδεοδρόμιο Π.Π. Γερμανού 3

Last Updated on Tuesday, 06 December 2011 23:31
 
<< Start < Prev 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Next > End >>

Page 88 of 100

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.