Άρθρα

Who's Online

We have 34 guests online


Εγγραφές για την 4η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Κ.Υ.ΓΕΩ PDF Print E-mail
Monday, 16 April 2018 20:27
Αγαπητοί φίλοι,
Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής για την 4η Ευρωπαϊκή συνάντηση των ευρωπαϊκών κινημάτων για την Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία (Κ.Υ.ΓΕΩ) στις 9/11 Νοεμβρίου, ξεκινούν από σήμερα και μέχρι την 30 Απριλίου 2018 !

H εκδήλωση "Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία πέρα από τα σύνορα" θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει το 7ο Διεθνές Συμπόσιο της Κ.Υ.ΓΕΩ και τη δεύτερη συγκέντρωση της Σύμπραξης για την Αγροοικολογία της Μεσογειακής Τοπικής Αλληλεγγύης.
Εαν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στη συνάντηση, συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:
​Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνάντηση δείτε εδώ https://thessaloniki.urgenci.net
Η ομάδα του Αγροοικόπολις​
AGROECOPOLIS
Hellenic Network for Agroecology,
Food Sovereignty & Access To Land
 
Νέος Κύκλος εκδηλώσεων για το 2018 PDF Print E-mail
Monday, 22 January 2018 19:31

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο κύκλο εκδηλώσεων της οικολογικής μας ομάδας "Μητέρα γη". 'Ενα πρόγραμμα με ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια που ευχόμαστε να συμβάλουν να αφουγκραστούμε περισσότερο τα συναισθήματά μας, να δώσουμε προτεραιότητα και στις δικές μας ανάγκες να μας κάνουν να είμαστε πιο χαρούμενοι και έτσι αυτό σαν χορός από χέρι σε χέρι από αγκαλιά σε αγκαλιά να λάμψει περισσότερες αυθεντικές στιγμές για όλους μας.

Η πρώτη μας ομιλία το Σάββατο 27 Ιανουαρίου έχει θέμα τον Βελονισμό με ομιλήτρια την κ Νίβες Σκαράλε, ιατρό αναισθησιολόγο και εφαρμογή στον ιατρικό βελονισμό θα αναδείξει τα οφέλη της επιλογής του βελονισμού σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου θα έχουμε την καθιερωμένη κοπή πίτας και μαζί μας θα είναι η κ Νίκη Σαρακασίδου ειδική σύμβουλος χορτοφαγικής και Vegan διατροφής η οποία θα μας προτείνει και θα μας παρουσιάσει χορτοφαγικές συνταγές.

Ακολουθεί στις 10 Φεβρουαρίου ομιλία με τον κ Προφέτη Γιώργο Business & Life coach με θέμα Διαχείρηση στρες και αντιμετώπισή του άγχους. Ο αγαπητός μας κ Ιγνάτιος Μειμάρης στις 24 Φεβρουαρίου θα μας κάνει ένα σεμινάριο με θέμα την Ηγεσία, τι είναι και ποιος τη χρειάζεται. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Τσετιανού Ιωάννα στις 3 Μαρτίου θα μας εισάγει στον κόσμο τηςεπικοινωνίας και όλων όσων συμβάλουν για να κάνουν τις σχέσεις μας καλύτερες. Είναι το δεύτερο βιωματικό, συνέχεια του πρώτου.

Στις 4 Μαρτίου η Φεβρονία Δημούση γυμνάστρια με ειδικότητα στη γιόγκα και το θεραπευτικό μασάζ θα μας διδάξει τεχνικές ευεξίας μέσα από τη συνειδητή αναπνοή την κίνηση και την χαλάρωση. Στις 10 Μαρτίου ο Φυτόπουλος Κωνσταντίνος, ψυχίατρος,  ομοιοπαθητικός και ψυχοθεραπευτής  γνωστός και από τα επιτυχημένα βιωματικά εργαστήρια που οργανώνει θα μας κάνει βιωματική ομιλία με θέμα την αναζήτηση της γαλήνης του νου μας.

Τον Απρίλιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνει το 4ο Υπαίθριο παζάρι με διπλό σκοπό, την επαναχρησιμοποίηση και την ενίσχυση  του συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας. Συγκεντρώνονται αντικείμενα για το παζάρι στα γραφεία του συλλόγου διαβητικών κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 - 12:30, Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 1ος όροφος,Τηλ. επικοινωνίας: 23510 47781 Μαρία Χατζημωισιάδου & Σωτηρία Ουσταμπασίδου 697 4809060

Στις 29 Απριλίου η Καραβασίλη Σάρα , Κοινωνιολόγος - Δασκάλα Γιόγκα - Διαλογισμού, θα μας μιλήσει για τη γιόγκα πέρα από την άσκηση και πως συμβάλει στην εξέλιξή μας και στην αντιμετώπιση καταστάσεων στην καθημερινότητά μας. Η επόμενη δράση είναι διήμερη το Σάββατο 12 Μαΐου θα έχουμε κοντά μας τον κ Γιάγκο Μπαντέλη, Κβαντικό γιατρό που θα μας μιλήσει για την κβαντική ιατρική και πως ο Καλύτερος γιατρός για τον καθένα μας είναι ο ίδιος. Την Κυριακή 13 Μαΐου στο πλαίσιο μιας ημερήσιας εκδρομής  θα επισκεφτούμε την Σχολή του Αριστοτέλη στη Νάουσα, έναν ιστορικό τόπο παγκόσμιας σημασίας με εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, φυσικές σπηλιές και πυκνή βλάστηση. Ο χώρος αυτός έχει υψηλή θετική ενέργεια. Για την εκδρομή θα μπει λεωφορείο, πληροφορίες: στο τηλ. 694 7154124, Δημολιού Παναγιώτα

Οι εκδηλώσεις μας ολοκληρώνονται  στις 3 Ιουνίου με τον Κατσαντώνη Γιώργο Healing Tao Certified Instructor με θέμα την Καλλιέργεια της Ζωτικής Δύναμης στο Chi Kung και στο Tai Chi».

Είναι μεγάλη μας χαρά που πολλοί ομιλητές μας είναι από την πόλη μας και ήδη με την ενέργεια και την πίστη τους ο καθένας στον τομέα του συμβάλλουν στην αλλαγή και βελτίωση της ποιότητας στη ζωή της πόλης μας.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων


ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | 19:00

Βελονισμός και Σύγχρονη Δυτική Ιατρική»

Νίβες Σκαράλε - Παπαδημητρίου, Ιατρός Αναισθησιολόγος - Ιατρικός βελονισμός - Ιατρείο πόνου
Εκάβη, 1ος όροφος
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | 18:30

Κοπή πίτας, Επίδειξη χορτοφαγικών Συνταγών  «Γευσιγνωσία της Νίκης»
Σαρακασίδου Νίκη, Ειδική Σύμβουλος Χορτοφαγικής και Vegan διατροφής
Εστιατόριο Απόλαυση, Γυμναστηρίου 13, 
1ος όροφος

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | 18:30

«Διαχείριση στρες - Αντιμετώπιση άγχους»
Προφέτης Γιώργος, Business & Life coach 
Εκάβη, 1ος όροφος

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | 18:30

Σεμινάριο «Ηγεσία: Τι είναι και ποιος την χρειάζεται; Μια συζήτηση πρακτική για όλους»
Μειμάρης Ιγνάτιος, Χημικός, Μαθηματικός, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Ιδρυτής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη
Αστική Σχολή Κατερίνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ | 18:30

Τσετιανού Ιωάννα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Βιωματικό εργαστήριο
YOGA STUDIO "ΔΙΑΜΑΝΤΙ", Σαρανταπόρου 6, 1ος όροφος
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 694 7154124, Δημολιού Παναγιώτα
(Στο χώρο μπαίνουμε χωρίς παπούτσια)
Επικοινωνία (μέρος 2ο) ελάτε να εξασκηθούμε στην ενεργητική ακρόαση, στην αναγνώριση της μη λεκτικής επικοινωνίας, στους κανόνες του ωφέλιμου διαλόγου και στα υπόλοιπα υλικά που κάνουν τις σχέσεις μας καλύτερες!

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

«Τεχνικές Ευεξίας: Συνειδητή Αναπνοή, Κίνηση, Χαλάρωση, Θεραπεία»

Φεβρονία Δημούση, Απόφοιτη Γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στη Γιόγκα και το Θεραπευτικό Μασάζ
Γυμναστήριο Colosseum, 7ης Μεραρχίας 31
(Στο χώρο μπαίνουμε χωρίς παπούτσια)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ |  18:30
Βιωματική ομιλία «Αναζητώντας την Γαλήνη του Νου μας»
Φυτόπουλος Κωνσταντίνος, Ομοιοπαθητικός, Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής
Εκάβη, 1ος όροφος

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Υπαίθριο Παζάρι
Για την ενίσχυση του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας
Κεντρική πλατεία Κατερίνης
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 - 12:30  στα γραφεία του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας (Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 1ος όροφος) συγκεντρώνουμε αντικείμενα (οικιακά είδη, σχολικά, μπιζού, μικροέπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, βιβλία κλπ.) που είναι σε άριστη κατάσταση, τα οποίο θα πωληθούν σε συμβολικές τιμές με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Πιερίας.  Τηλ. επικοινωνίας: 23510 47781 Μαρία Χατζημωισιάδου & Σωτηρία Ουσταμπασίδου 697 4809060

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | 18:00

«Η Γιόγκα πέρα από την άσκηση, πως βοηθάει στην εξέλιξή μας και στην αντιμετώπιση καταστάσεων στην καθημερινότητά μας»
Βιωματικό & Ομιλία
Καραβασίλη Σάρα, Κοινωνιολόγος - Δασκάλα Γιόγκα - Διαλογισμού
Γυμναστήριο Colosseum, 7ης Μεραρχίας 31

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΪΟΥ | 18:30

Βιωματική ομιλία με θέμα: «Κβαντική Ιατρική» Ο Καλύτερος Γιατρός για Σένα Είσαι Εσύ
Μπαντέλης Γιάγκος, Κβαντικός γιατρός
Εκάβη, 1ος όροφος

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΪΟΥ

Εκδρομή στη Σχολή του Αριστοτέλη

Ισβόρια Νάουσα
Ιστορικός τόπος παγκόσμιας σημασίας, η σχολή που φοίτησε ο Μ. Αλέξανδρος και άλλα παιδιά της Αριστοκρατίας της Μακεδονίας.  Εντυπωσιακό φυσικό τοπίο με πυκνή βλάστηση, φυσικές σπηλιές, τρεχούμενα νερά και ισχυρή θετική ενέργεια. πληροφορίες: στο τηλ. 694 7154124, Δημολιού Παναγιώτα

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ |  10:30 - 13:00

«Η Καλλιέργεια της Ζωτικής Δύναμης στο Chi Kung και στο Tai Chi»
Κατσαντώνης Γιώργος, Healing Tao Certified Instructor 
Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

 

Ευχαριστούμε:

 

  • τον Δήμο Κατερίνης για τη φιλοξενία στο Συνεδριακό μας κέντρο Εκάβη και στην Αστική Σχολή
  • το γυμναστήριο  Colosseum, για τη φιλοξενία
  • το χόρο YOGA STUDIO "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" για τη φιλοξενία
  • το εστιατόριο "Απόλαυση" για τη φιλοξενία
  • το Διαφημιστικό γραφείο -  Ψηφιακές εκτυπώσεις Γαϊτάνης
  • το Διαφημιστικό γραφείο UTOPIA
  • το φωτογραφείο Πανταζής
Last Updated on Monday, 05 March 2018 20:26
 
Σάββατο 10 Μαρτίου Βιωματική ομιλία με το Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα: "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " PDF Print E-mail
Monday, 05 March 2018 21:09
Από την Οικολογική Ομάδα "Μητέρα γη" βιωματική ομιλία με τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο  με θέμα :


"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας "

Βιωματική ομιλία με τον Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα
"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " είναι η επόμενη εκδήλωση της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη". Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης "Εκάβη"


Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας

Η Ζωή εκτός από αγώνας για την επιβίωση, είναι και μια περιπέτεια, ένα ταξίδι προς την ωριμότητα, την ψυχολογική ανάπτυξη και την εσωτερική ενοποίηση.
Στο ταξίδι αυτό, η μεταμόρφωση του φόβου και των κάθε λογής αντιστάσεων που προκαλεί, σε εσωτερική γαλήνη του νου και αγάπη, είναι κομβική και καθοριστική.
Η Ψυχή μας και ο εσωτερικός μας θεραπευτής συνήθως ξέρει και τον τρόπο και τον δρόμο. Το στοίχημα είναι το πώς επανασυνδεόμαστε μαζί τους, ώστε να την αφουγκραστούμε, γαληνεύοντας τις αναταράξεις του Νου και παίρνοντας απόσταση από τον μηχανικό και προγραμματισμένο μας, τρόπο σκέψης και αντίδρασης .
Στην βιωματική ομιλία του Σαββάτου, θα παρουσιάσουμε και θα εξερευνήσουμε το θέμα καθώς και θα επιχειρήσουμε να πάρουμε μια μικρή βιωματική γεύση από εκείνη την γαλήνια εσωτερική μας διάσταση που βρίσκεται πίσω και πέρα από τις αναταράξεις του Νου μας

Η είσοδος είναι ελεύθερη
 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 101

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.