Άρθρα

Who's Online

We have 25 guests online


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Μ.Κερ.Ο. Πανγαία σας προσκαλεί, στα πλαίσια της Εκθεσης Ecolife από 26 - 29 Μαϊου 2011, στο κτίριο Δ12 της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ (ΓΚΑΖΙ) στο περίπτερό της και στην οπτικοακουστική παρουσίαση και έκθεση "Venus Project - Οικονομία Βάσει Πόρων - Βιώσιμο Μέλλον"  όπου μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τον κοινωνικό σχεδιαστή Jacque Fresco και το Venus Project.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε για πληροφορίες και κράτηση προσκλήσεων στο τηλέφωνο 6945972814 Αντωνία Πάππας

 
Σιωπηρή Διαμαρτυρία

Ελάτε όλοι από αύριο 26 Μαΐου και κάθε βράδυ 9 η ώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά

Αυτό που συμβαίνει για μας από κινήσεις και λάθος αποφάσεις πολιτικών είναι παράλογο. Μας στερούν το δικαίωμα να συνεχίσουμε να ζούμε, να προοδέυουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι.

Γεννιόμαστε όλοι ίσοι! Είναι σφάλμα να υπάρχουν ανισότητες. Δεν θα υπήρχε λόγος να μεταναστεύσουν πολλοί συμπολίτες, να ξενιτεύονται σε άλλες χώρες. Δεν θα πεινούσε κανείς.

Όσο μένουμε παθητικοί παρατηρητές δεν θα αλλάξει τίποτα.

Έχουμε δύναμη!

Θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια!

Αξίζουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια!

Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι!

Ας είμαστε όλοι εκεί!

 
Εκδήλωση για το Ανταλλακτικό Εμπόριο PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Wednesday, 25 May 2011 22:41

Η Οικολογική μας Ομάδα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το " Στέκι Πολιτών" με θέμα "Το Ανταλλακτικό Εμπόριο και πως λειτουργεί" με ομιλητή τον Χρήστο Παπαϊωάννου μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών Μαγνησίας που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.

στην Ά Πάροδο Βότση 5(πεζόδρομος)

Μέλη της ομάδας μας στο τέλος της εκδήλωσης ετοιμάζουν ένα χορτοφαγικό τραπέζι . Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο τραπέζι αυτό μπορεί να φέρει αλμυρό ή γλυκό με βιολογικές και χωρίς ζωϊκές πρώτες ύλες. Αν δεν επιθυμεί να ετοιμάσει κάτι μπορεί να φέρει ωμούς ξηρούς καρπούς ή βιολογικά φρούτα.

Last Updated on Tuesday, 15 January 2013 21:10
 
<< Start < Prev 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Next > End >>

Page 99 of 101

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.