Άρθρα

Who's Online

We have 34 guests online


Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 "τεχνικές Ευεξίας: Συνειδητή Αναπνοή, Κίνηση, Χαλάρωση, Θεραπεία" PDF Print E-mail
Saturday, 24 February 2018 16:54
Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα:

«Τεχνικές Ευεξίας: Συνειδητή Αναπνοή, Κίνηση, Χαλάρωση, Θεραπεία»

Το εργαστήριο θα παρουσιάσει η Φεβρονία Δημούση, Απόφοιτη Γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στη Γιόγκα και το Θεραπευτικό Μασάζ και θα γίνει στο γυμναστήριο Colosseum που βρίσκεται στην 7ης Μεραρχίας 31 στις 18:00 μ.μ.

Η ευεξία είναι ζήτημα προσωπικών επιλογών, πού μας οδηγούν σε γενικότερο "ευ ζειν". Αφορά την κατάσταση του ανθρώπου στο σύνολο του, ως έμβιο ον. Ο δρόμος για την ευεξία περνάει μέσα από την παρατήρηση του οργανισμού μας .
Ο οργανισμός μας, αναπνέει, κινείται, νιώθει, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Τον ακούμε;
Σε αυτό το μίνι βιωματικό σεμινάριο θα του δώσουμε την προσοχή μας.
Θα παρατηρήσουμε και θα κατευθύνουμε συνειδητά την αναπνοή μας.
Θα κινηθούμε για να απελευθερώσουμε την συσσωρευμένη, στάσιμη ενέργεια από μέσα μας και θα αναζωογονηθούμε με τεχνικές αυτοθεραπείας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη, στον χώρο μπαίνουμε χωρίς παπούτσια. Μπορείτε να έχετε μαζί σας στρωματάκι γυμναστικής ή κάποιο μαξιλαράκι

Ευχαριστούμε θερμά το γυμναστήριο Colosseum για την φιλοξενία
Last Updated on Saturday, 24 February 2018 16:56
 
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου Σεμινάριο με θέμα " Ηγεσία:Τι ειναι και ποιος τη χρειάζεται; " PDF Print E-mail
Monday, 19 February 2018 20:46

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:

 

"Ηγεσία: Τι είναι και ποιος τη χρειάζεται; Μια συζήτηση πρακτική για όλους"


Ομιλητής μας είναι ο κύριος Μειμάρης Ιγνάτιος, Χημικός Μαθηματικός, Συμβουλευτική ψυχολογία και ιδρυτής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη. Ο κύριος Ιγνάτιος Μειμάρης είναι γνωστός στην πόλη μας από την συμμετοχή του σε πλήθος εθελοντικών δράσεων και τη διοργάνωση σεμιναρίων σε σχολεία και στο επιμελητήριο Πιερίας

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αστική Σχολή Κατερίνης στις 6:30 το απόγευμα.


Ηγεσία....

 

Ζούμε σε κρίση. Ελλείψεις παντού. Τι γίνεται στο θέμα της ηγεσίας; Το μυαλό μας πηγαίνει σε συγκεκριμένες εικόνες, περιστάσεις. Λοιπόν αφηγηματικά και πρακτικά θα δούμε μερικά από τα παρακάτω ερωτήματα.

 

 • Ηγεσία:
 • Τι σημαίνει;
 • Που την βρίσκεις;
 • Ποιες είναι οι εικόνες που έχουμε για τον ηγέτη και το αφεντικό;
 • Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να είσαι ηγέτης από το να ηγείσαι;
 • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ηγέτη
  • Καρδιά
  • Μυαλό
  • Χέρια
  • Συνήθειες
 • Τι σημαίνει διακονική ηγεσία
 • Παραδείγματα
 • Συζήτηση

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση της αίθουσας της Αστικής Σχολής

 
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία του κου Γιώργου Προφέτη με θέμα "Τεχνικές Διαχείρισης Στρες & Αντιμετώπιση Εμποδίων" PDF Print E-mail
Monday, 19 February 2018 21:32

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης “Εκάβη” η ανοιχτή ομιλία - διάλεξη του κου Γιώργου Προφέτη, PhD Life & Business Coach, με θέμα “Τεχνικές Διαχείρισης Στρες & Αντιμετώπιση Εμποδίων” που διοργάνωσε η εθελοντική οικολογική ομάδα “Μητέρα Γη”. 

Ο ομιλητής κατά την δίωρη παρουσίασή του έδειξε πρακτικές τεχνικές για την αντιμετώπιση του άγχους που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας και επίσης παρουσίασε την δική του προσέγγιση σχετικά με το τι πραγματικά είναι το στρες και ποιες είναι οι πηγές του (αντικειμενικό στρες, συναισθηματικό, σχεσιακό, υπαρξιακό, υποσυνείδητο κλπ.). Ακόμη, αναφέρθηκε σε τεχνικές από τον Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό (ΝLP) με τις οποίες μπορούμε να μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα συναισθήματά μας και να απελευθερωνόμαστε από “αρνητικά μπλοκ” που δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις και εμπόδια στον καθημερινό βίο, αν δεν ξεκαθαριστούν και “ξεπλυθούν με την ενέργεια της αγάπης” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. 

Η συμμετοχή και η ικανοποίηση του κοινού ήταν μεγάλες, καθώς και το θέμα είναι ενδιαφέρον και ιδιαιτέρως επίκαιρο, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάστηκε από τον ομιλητή ήταν εύληπτος και χρηστικός για όλους.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 100

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.