Άρθρα

Who's Online

We have 42 guests and 1 member online


Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με θέμα "Ποια είναι η ανάγκη μου;" PDF Print E-mail
Friday, 15 December 2017 23:10

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" διοργανώνει:


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΥΧΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ;

 

Ειδικά τώρα τις γιορτές, με τις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, ξεχνάμε τον βασικότερο συγγενή μας, τον Εαυτό μας. Μέσα στο τρέξιμο των ημερών και την προσπάθεια να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες των παιδιών μας και όχι μόνο, ως άλλοι Άγιοι Βασίληδες, μένουμε τελικά άδειοι, μετά τις γιορτές, ίσως και πιο κουρασμένοι και από πριν. Γιατί;

Πώς έρχομαι σε επικοινωνία με μένα; Πως βρίσκω το κέντρο μου; Πως αναγνωρίζω την ανάγκη μου;

Όλα αυτά θα τα βρούμε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα. Το βιωματικό εργαστήρι θα παρουσιάσει η Κική Παπαδημητρίου, Ομοιοπαθητικός και Σύμβουλος Υγείας για την πρόληψη μη μεταδοτικών νοσημάτων.

Είναι το τρίτο εργαστήρι σε σειρά που πραγματοποιείται από τη Κική Παπαδημητρίου με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Το εργαστήρι θα φιλοξενηθεί στο χώρο YOGA STUDIO "ΔΙΑΜΑΝΤΙ", που βρίσκεται στην Σαρανταπόρου 6 στον 1ο όροφο. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 694 7154124 επικοινωνώντας με τη Δημολιού Παναγιώτα. Στο χώρο μπαίνουμε χωρίς παπούτσια, μπορείτε να φέρετε το στρωματάκι σας ή το μαξιλαράκι σας και ζεστές κάλτσες.

Ευχαριστούμε

 

  • την Κική Παπαδημητρίου για την αγάπη και την αδιάκοπη προσφορά της
  • το χώρο YOGA STUDIO "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" για τη φιλοξενία.

 

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια νέα χρονιά με συνειδητότητα, αγάπη στις καρδιές μας, δημιουργικότητα και χαρά στην καθημερινότητά μας!

Last Updated on Wednesday, 04 July 2018 23:26
 
Διάλεξη με τον Μάνο Δανέζη PDF Print E-mail
Wednesday, 22 November 2017 10:00

Η οικολογική ομάδα Μητέρα Γη και η Εστία Πιερίδων Μουσών διοργανόνουν διάλεξη με τον Μανο Δανέζη

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί 2 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό κέντρο της Κατερίνης Εκάβη στις 18:30 μ.μ. με θέμα:


«Όσα δε μας λένε για την ηθική και τη λογική

του Δυτικού Ορθολογισμού»


 

Ζώντας μέσα στο πλαίσιο του Δυτικού Πολιτισμικού ρεύματος έχουμε αποδεχθεί μια σειρά από δόγματα χωρίς ποτέ μας να έχουμε ενημερωθεί για αυτά και χωρίς να γνωρίζουμε την ορθότητά τους.

Ένα από αυτά τα δόγματα, το κυρίαρχο του δυτικού πολιτισμού, είναι και το δόγμα του «Ορθολογισμού» τον οποίο λανθασμένα ταυτίζουμε με τον προσωκρατικό «Ορθό Λόγο» και την «Αριστοτελική  Λογική».

Η λανθασμένη αυτή ταύτιση, απότοκο μιας κακής ενημέρωσης, αλλά και μιας απόκρυψης βασικών δογμάτων του φιλοσοφικού ρεύματος του «Ορθολογισμού», μας καθιστά μέσα στην άγνοιά μας «οπαδούς» και λάτρεις δογμάτων τα οποία δεν γνωρίζουμε. Δεν γνωρίζουμε και ούτε καν υποπτευόμαστε ότι  τα δόγματα αυτά  ίσως αποτελούν την ρίζα της «κακοδαιμονίας»  και της πολιτισμικής κατάρρευσης την οποία βιώνουμε σήμερα.

Η πλήρης γνώση του αδιεξόδου αυτών των δογμάτων, σε κοινωνικό, οικονομικό και επιστημονικό επίπεδο θα δώσει την δυνατότητα στις δυτικές κοινωνίες να τα ανατρέψουν και να πορευτούν σε ένα νέο ουμανιστικό δυτικό πολιτισμό.

Δρ Μάνος Δανέζης

Αστροφυσικός

Μέλος του Σώματος Ομότιμών Καθηγητών

του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 
Βιωματικό Εργαστήριο από την Ιωάννα Τσετιανού PDF Print E-mail
Wednesday, 22 November 2017 09:47

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βιωματικό εργαστήριο που διοργάνωσε η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" το πρωινό του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου

Το βιωματικό εργαστήριο έγινε στο χώρο ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA και είχε θέμα:
"Δεξιότητες Επικοινωνίας - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις σχέσεις μας"
Το εργαστήριο παρουσίασε η Ιωάννα Τσετιανού HnD Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης & Συνεξάρτησης (Κ.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια Ζεύγους EFT.

Σε αυτό το εργαστήριο μέσα από συζήτηση και ασκήσεις εξευρευνήσαμε τις διαστάσεις του μαγευτικού κόσμου της επικοινωνίας. Προσεγγίσαμε την τέχνη της επικοινωνίας, τα μυστικά, τα ψέματα και τις αλήθειες της.
Μετά από απαίτηση των συμμετεχόντων αλλά και την διάθεση της κ Τσετιανού θα υπάρξει και συνέχεια της γνώσης με ένα βιωματικό εργαστήριο στον επόμενο κύκλο εκδηλώσεων της "Μητέρας Γης" την νέα χρονιά
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ελευθεριάδου Γιώτα και τον χώρο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA" για την φιλοξενία
και την κ Ιωάννα Τσετιανού για την διάθεση και τον χρόνο της να μας μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις τις.
Last Updated on Saturday, 24 February 2018 16:40
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 13 of 100

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.