Άρθρα

Who's Online

We have 31 guests online


Σάββατο 2 Φεβρουαρίου βιβλιοπαρουσίαση -Το Βιβλίο των Τοτέμ PDF Print E-mail
Saturday, 02 February 2019 16:05

Η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Συγγραφέων Κατερίνης διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση

Το Βιβλίο των Τοτέμ, Εκδόσεις Γαίαστρον

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Ευνίκη Σαατσάκη, εκδότρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, και η συγγραφέας Κωνσταντία Καρλέτσα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον πρώτο όροφο του συνεδριακού κεντρου της Κατερίνης Εκάβη, που βρίσκεται στην οδό 7ης Μεραρχίας 3, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:30 μ.μ.

 

Το Βιβλίο των Τοτέμ

Από την αυγή της ύπαρξης του ανθρώπου στη Γη υπήρχαν δυνάμεις και σύμμαχοι που τον συντρόφευαν στο δρόμο της επιβίωσης και της γνώσης κάνοντας πολλές φορές τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Η πεποίθηση της ύπαρξης των ζώων Τοτέμ είναι αρχαία και εμφανίζεται σε κάθε περιοχή κατοικημένη από ανθρώπους.

Το Τοτέμ ενσωματώνει όλη τη σοφία του είδους του και αποτελεί την ανώτερη έκφραση των χαρακτηριστικών του αρχέτυπου του συγκεκριμένου ζώου. Αν και στην εποχή μας έχει χαθεί η άμεση επαφή με τα Τοτέμ και αυτά που αντιπροσωπεύουν, ποτέ πιο πριν δεν υπήρχε τόσο άμεση η ανάγκη της παρουσίας τους στη ζωή μας. Ο σύγχρονος άνθρωπος διαβιώνει μια σκληρή απομάκρυνση από τις αξίες του, κάτι που δυσκολεύεται ακόμα και να παραδεχτεί. Η ανικανοποίητη ανάγκη για καλύτερη ποιότητα ζωής μας έχει οδηγήσει στην κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαρμάκων, στη βίωση ενός διαρκούς άγχους και υπαρξιακής ανασφάλειας που ο άνθρωπος λαχταρά να καλύψει.

Σύμφωνα με τις παραδόσεις, κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ζώα Τοτέμ που τον συντροφεύουν. Μπορούμε να μάθουμε ποια είναι τα προσωπικά Τοτέμ του καθενός μας και να έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί τους αναπτύσσοντας σχέσεις ζωής; Και αν ναι, πως μπορεί αυτό να μας βοηθήσει στην καθημερινότητά μας και στην πνευματική μας εξέλιξη;

Στην παρουσίαση η εκδότρια Ευνίκη Σαατσάκη θα μιλήσει για τα αρχέτυπα ζώων μέσα από τα παραμύθια και την ιστορία και θα πραγματοποιηθεί μια διαδραστική εξερεύνηση του τεστ των Τοτέμ. Θα ακολουθήσουν ομάδες οραματισμού για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν και να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο των Τοτέμ.

 
Κυριακή 27 Ιανουαρίου ομιλία με θέμα:ThetaHealing® PDF Print E-mail
Sunday, 20 January 2019 16:16

Νέος κύκλος εκδηλώσεων της οικολογικής ομάδας "Μητέρα γη" για το 2019. Με μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία ξεκινάμε τη νέα χρονιά!

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:

Τεχνική ThetaHealing® Πως μπορούμε μέσα από τα κύματα θήτα (Theta) και την κβαντική να αλλάξουμε την πραγματικότητα μας.

Το θέμα θα αναπτύξει η Βαβουράκη Αθηνά εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια ThetaHealing®, συστημική αναπαράσταση και ρεφλεξολόγος.  Η ομιλία θα λάβει χώρα στον πρώτο όροφο του συνεδριακού κέντρου της Κατερίνης Εκάβη που βρίσκεται στην 7ης Μεραρχίας 3 στις 18:30.

Τεχνική ThetaHealing®

Ζούμε σε μία εποχή που συμβαίνουν σπουδαίες ανακαλύψεις για την ανθρωπότητα.
Οι επιστήμες, η τεχνολογία, τα πνευματικά μονοπάτια οδηγούν σε μία νέα εποχή τον άνθρωπο και τον πλανήτη μας.
Μέσα σε αυτές τις ευλογίες ανήκει και η τεχνική του ThetaHealing® . Μία τεχνική αυτοβελτίωσης, αυτοπαρατήρησης που απώτερο στόχο έχει μέσα από την ισορροπία να έρθει η ίαση στον καθένα μας.
Το
ThetaHealing® είναι μία τεχνική διαλογιστική που μας οδηγεί στην σύνδεσή μας με την πηγή της δημιουργίας.
Μέσα από αυτή την σύνδεση ερχόμαστε σε επαφή με όλες εκείνες τις πληροφορίες που το υποσυνείδητο μας κρατάει και μας ωθεί να υλοποιούμε την πραγματικότητα που ζούμε
Σύνδεση - παρατήρηση - ανίχνευση - αλλαγή
Αλλάζω μέσα από την παρατήρηση, γίνομαι έτσι εγώ ο δημιουργός της δικής μου πραγματικότητας.
Κβαντομηχανική - ψυχολογία - νευροφυσιολογία - πνευματικότητα και ανιδιοτελή αγάπη συνεργάζονται στο ThetaHealing®
Μέσα από αυτήν την τοποθέτηση που μας προσφέρει το ThetaHealing® εγώ γίνομαι ο δημιουργός της ζωής μου, υλοποιώ, θεραπεύω, συνδέομαι με την πηγή μου.
Ελάτε να γνωρίσουμε και να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι αγάπης

Αθηνά Βαβουράκη
Master Instructor & Practinioner ThetaHealing® , Συστημική αναπαράσταση, Ρεφλεξολογία
 
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου Βιωματικό εργαστήρι PDF Print E-mail
Monday, 10 December 2018 21:51

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. η οικολογική ομάδα Μητέρα γη θα πραγματοποιήσει την τελευταία δράση της για αυτή τη χρονιά. Το βιωματικό εργαστήρι θα μας παρουσιάσει η Κική Παπαδημητρίου, Ομοιοπαθητικός και Σύμβουλος Υγείας για την πρόληψη μη μεταδοτικών νοσημάτων.

Το εργαστήρι θα γίνει στο φιλόξενο στούντιο γιόγκα Διαμάντι που βρίσκεται στην Σαρανταπόρου 6, στον 1ο όροφο. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην κ. Δημολιού Παναγιώτα στο τηλέφωνο 694 7154124. Στον χώρο μπαίνουμε χωρίς παπούτσια.

Βιωματικό εργαστήρι από την Κυριακή Παπαδημητρίου με θέμα:

«Τα  όρια δημιουργούν το λιμάνι μου. Βάζοντας όρια προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους!»

Έχω όρια στη ζωή μου; Γνωρίζω να βάζω και να διατηρώ τα όρια;

Που με οδηγεί μία ζωή, χωρίς όρια;

Που με οδηγεί μία ζωή με όρια;

Στο βιωματικό εργαστήριο θα ζήσουμε και τις δύο απόψεις. Θα δούμε τη σημασία του ΟΧΙ, του ορίου και της διεκδίκησης. Την αρχή της ανάληψης της ευθύνης του εαυτού μας.

Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για ότι μου συμβαίνει; Μπορώ να δω πως πίσω από αυτόν που με καταπιέζει, ίσως εν αγνοία του, βρίσκεται ο εαυτός μου που αδυνατεί να βάλει τα όρια. Που αφήνει το χώρο να συμβαίνει η καταπίεση;

Στο εργαστήριο έρχομαι με άνετα ρούχα και το χαμόγελό μου….


Κική Παπαδημητρίου,

Σύμβουλος Υγείας για την Πρωτογενή  Πρόληψη Μη Μεταδοτικών Νοσημάτων

Last Updated on Monday, 10 December 2018 21:56
 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 99

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.