Άρθρα

Who's Online

We have 31 guests online


Ξεκινάμε το Δίκτυο Ανταλλαγών PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Monday, 30 May 2011 03:04

Ξεκινάμε την λειτουργία του Δικτύου Ανταλλαγών Ν. Πιερίας. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 6 μέχρι τις 9  θα βρισκόμαστε στον πεζόδρομο δίπλα στην Πλατεία Ελευθερίας. Θα είμαστε σε σύνδεση με το πρόγραμμα του δικτύου και όποιος θέλει θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί ή να γίνει μέλος του .

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας για το Δίκτυο Ανταλλαγών. Πλήθος επαγγελμάτων μεταξύ άλλων γιατροί , δικηγόρος, καθηγητές, λογιστής, καλλιεργητές αλλά και εμπορικά καταστήματα θα μπουν στη λίστα των συμμετεχόντων.  Μεγάλη ήταν  η προσέλευση αλλά και το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το "Στέκι Πολιτών" με θέμα το "Ανταλλακτικό Εμπόριο" με ομιλητή τον Χρήστο Παπαϊωάννου μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας.

Με το Δίκτυο Ανταλλαγών δίνεται η δυνατότητα σε πολλές οικογένειες να συνεχίζουν μέσα από τις ανταλλαγές να απολαμβάνουν υπηρεσίες και προϊόντα κάτι που θα ήταν απαγορευτικό με την σημερινή οικονομική κατάστασή που επικρατεί. Θα γίνουμε ένα δίκτυο αλληλοϋποστήριξης, χέρι με χέρι θα υποστηρίξουμε την τοπική οικονομία μας, θα συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Μέσα από Δίκτυα Ανταλλαγών δίνεται η δυνατότητα και  σε άτομα με κάποια αναπηρία, σε συνταξιούχους αλλά και σε άλλα άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν να ανταλλάσσουν και να νοιώθουν ότι προσφέρουν. Έτσι δημιουργείται μια υγιείς κοινωνία που όλοι προσφέρουν αυτά που τους περισσεύουν και απολαμβάνουν αυτά που χρειάζονται.

Ισότητα - Αλληλεγγύη - Ενότητα

* Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην ενημέρωση του κόσμου και έχει να προτείνει τις ιδέες του για όλη αυτή την κίνηση θα μας ήταν πολύτιμη βοήθεια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6997084901

Last Updated on Saturday, 10 September 2011 02:13
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.