Άρθρα

Who's Online

We have 9 guests online


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ PDF Print E-mail
Written by Κωνσταντία Καρλέτσα   
Wednesday, 08 June 2011 13:53

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Δίκτυο Ανταλλαγών Ν. Πιερίας, δημιουργήθηκε στην Κατερίνη από την οικολογική ομάδα «Μητέρα Γη» σύμφωνα με τα πρότυπα των LETS του εξωτερικού και προσαρμόστηκε στις τοπικές συνθήκες.

Είναι ένα δίκτυο που διευκολύνει και ενθαρρύνει τις φιλικές ανταλλαγές υπηρεσιών και προϊόντων ανάμεσα στα μέλη του, χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική μονάδα, που στην Πιερία λέγεται «ήλιος» και που έχει αξία μόνο για τα μέλη του Δικτύου και χρησιμεύει για τις μεταξύ μας ανταλλαγές.

Για να γίνει κάποιος μέλος του Δικτύου πρέπει να διαβάσει τη Διακήρυξη και τους Όρους Συμμετοχής και, αφού τα αποδεχτεί, να συμπληρώσει την αίτηση με τα στοιχεία του και να την αποστείλει στο Δίκτυο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του υπολογιστή ή/και χειρόγραφα. Η συντονίστρια ή ένα μέλος της συντονιστικής ομάδας θα έρθει σε επικοινωνία με το υποψήφιο μέλος και, αφού επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του, ενεργοποιείται η εγγραφή και το νέο μέλος μπορεί να βάλει τις αγγελίες του στο πρόγραμμα και να δει τις αγγελίες και των άλλων μελών ξεκινώντας τις ανταλλαγές του.

Όργανα του Δικτύου είναι η Γενική Συνέλευση των μελών που συζητά και κάνει προτάσεις για τα θέματα του Δικτύου και η Συντονιστική Ομάδα που χειρίζεται τα θέματα αυτά σε συχνές συνεδριάσεις. Μέλος της Συντονιστικής Ομάδας είναι ο/η Συντονιστής/τρια του Δικτύου που φροντίζει για την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη και να συμμετέχετε ενεργά στην οικογένειά του Δικτύου μας πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα www.motherearth.gr ή καλώντας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κωνσταντία Καρλέτσα - τηλ. 6936357561 ώρες: 5 μ.μ. με 8 μ.μ. (απόγευμα)

Αναστασία Τσορμπατζίδου – τηλ. 6997084901 ώρες: 10 π.μ. με 12 μ. (πρωί)

 

Last Updated on Friday, 02 September 2011 11:15
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.