Άρθρα

Who's Online

We have 23 guests online


2012-3-3 Ενημερωτική Ημερίδα του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Πιερίας PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Tuesday, 28 February 2012 01:24

 

 

 

Φωτογραφίες από το Ανταλλακτικό παζάρι

Το κυλικείο του Δικτύου - Τσάι και σπιτική πίτα με "ήλιους"

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την λειτουργία του δικτύου και να λύσουμε όποιες απορίες έχουν. Μέσω του Δικτύου γίνονται καθημερινά ανταλλαγές.  Έχουμε αντικαταστήσει το ευρώ με τον "ήλιο" Ο ήλιος είναι το τοπικό εναλλακτικό μας νόμισμα. Στο δίκτυο συμμετέχουν και καταστήματα. Μερικά από τα προϊόντα που ανταλλάσσονται στο δίκτυο είναι: λαχανικά, φρούτα,γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά, μέλι, πλεκτά, καλλυντικά, λικέρ, βότανα, ζυμαρικά, γλυκά, κομπόστες, μαρμελάδες, χειροποίητα κοσμήματα, ξύλινα σκαμνάκια, σιτηρά , όσπρια κλπ. Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο δίκτυο είναι: ιατρικές, κομμωτική, αισθητική, μαθήματα, εναλλακτικές θεραπείες, δακτυλογράφηση, κλόουν, ψυχοθεραπεία, ραπτική, αγροτικές εργασίες, φύλαξη παιδιών, υδραυλικός, δημιουργία ιστοσελίδων, επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ

Το Δίκτυο Ανταλλαγών Πιερίας λειτουργεί  εδώ και δέκα μήνες και αποτελείτε από 160 μέλη. Τους τελευταίους έξι μήνες κάθε Τετάρτη το δίκτυο μας έχει το δικό του χαριστικό και ανταλλακτικό παζάρι. Γίνονται και τα δύο την ίδια ώρα, δεν πουλάμε και δεν αγοράζουμε, ανταλλάσσουμε. Στο χαριστικό παζάρι υπάρχει ένα μόνιμο εκθετήριο με ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία τα οποία φέρνει όποιος δεν του είναι πλέον χρήσιμα και μπορεί να τα πάρει όποιος τα χρειάζεται. Έτσι ικανοποιούμε ένα μεγάλο μέρος των αναγκών μας

Πολύ  σημαντικό για μας είναι να βρούμε λύσεις και να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια!

 

 

 

 

 

 

Last Updated on Tuesday, 15 January 2013 21:00
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.