Άρθρα

Who's Online

We have 45 guests online


Βιωματικό Εργαστήριο από την Ιωάννα Τσετιανού PDF Print E-mail
Wednesday, 22 November 2017 09:47

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βιωματικό εργαστήριο που διοργάνωσε η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" το πρωινό του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου

Το βιωματικό εργαστήριο έγινε στο χώρο ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA και είχε θέμα:
"Δεξιότητες Επικοινωνίας - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις σχέσεις μας"
Το εργαστήριο παρουσίασε η Ιωάννα Τσετιανού HnD Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης & Συνεξάρτησης (Κ.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια Ζεύγους EFT.

Σε αυτό το εργαστήριο μέσα από συζήτηση και ασκήσεις εξευρευνήσαμε τις διαστάσεις του μαγευτικού κόσμου της επικοινωνίας. Προσεγγίσαμε την τέχνη της επικοινωνίας, τα μυστικά, τα ψέματα και τις αλήθειες της.
Μετά από απαίτηση των συμμετεχόντων αλλά και την διάθεση της κ Τσετιανού θα υπάρξει και συνέχεια της γνώσης με ένα βιωματικό εργαστήριο στον επόμενο κύκλο εκδηλώσεων της "Μητέρας Γης" την νέα χρονιά
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ελευθεριάδου Γιώτα και τον χώρο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA" για την φιλοξενία
και την κ Ιωάννα Τσετιανού για την διάθεση και τον χρόνο της να μας μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις τις.
Last Updated on Saturday, 24 February 2018 16:40
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.