Άρθρα

Who's Online

We have 14 guests online


Διόδια Στόπ

Συμμετοχή σε Κίνηση Κατά των ΔιοδίωνΆνοιγμα Διοδίων Λεπτοκαρυάς - 6/2/2011 PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Monday, 07 February 2011 00:00

Από τη συμμετοχή μας στην κινητοποίηση για την κατάργηση των διοδίων

 

 

 

 

Last Updated on Wednesday, 26 March 2014 21:21
 
Το θέατρο του Παραλόγου PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Thursday, 03 February 2011 00:00

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Αντί αυτοί που μας κυβερνούν να νοιάζονται για το καλό των πολιτών τους, έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο ρόλος τους. Ο στόχος τους δεν είναι η ευημερία των πολιτών αλλά τα δικά τους συμφέροντα και των φίλων τους των εργολάβων. Μας βλέπουν σαν χρήματα. Ε, λοιπόν πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι. Να απαιτήσουμε την αλήθεια και το δίκιο. Τι ελευθερία να έχει ένας πολίτης όταν ουσιαστικά του κλείνουν τους δρόμους; Τους δρόμους που έχει προπληρώσει και μέσα από τα τσουχτερά πολλές φορές τέλη κυκλοφορίας. Σε δρόμους εργοτάξια που θα φτιάξουν και δεν είναι καν ασφαλείς.

Συμμετέχουμε κι εμείς, η ομάδα Μητέρα Γη  δυναμικά και αποφασιστικά.

Ζητάμε να κλείσουν όλα τα διόδια ( κρατικά και ιδιωτικά ).

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να κερδίσουμε. Διεκδικούμε τα αυτονόητα. Δεν πληρώνουμε διόδια . σπρώχνουμε τις μπάρες κι ανοίγουμε τους δρόμους που μας ανήκουν.

 

Last Updated on Tuesday, 15 February 2011 01:21
 


Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.