Άρθρα

Who's Online

We have 35 guests online


arthra


Εκατοντάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, Κιλκίς PDF Print E-mail
Wednesday, 25 February 2015 21:07

Εκατοντάδες πρόσφυγες εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, Κιλκίς

Την Κυριακή, 23/2, εκπρόσωποι των φορέων: 1) Μητέρα Γη, 2)Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης, 3) Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»  και του 4)Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας, επισκέφτηκαν την Ειδομένη  Κιλκίς για να προσφέρουν τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια από δωρεές συμπολιτών μας,  σε συνανθρώπους μας που είναι εγκλωβισμένοι στο ακριτικό χωριό, κοντά στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Η περιοχή κατακλύζεται από εκατοντάδες μετανάστες (Αφγανούς, Πακιστανούς, Σύριους). Κάθε μέρα περνούν τα σύνορα 80 με 100 μετανάστες, ανάφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης.

Πρώτη στάση, το Πολύκαστρο. Συναντήσαμε τον υπεύθυνο της κίνησης αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο. Αφήσαμε αρκετά από τα πράγματα που θα τα διανείμουν τις επόμενες μέρες. Πήραμε μαζί μας αρκετά από τα πράγματα που είχαμε. Ο επόμενος σταθμός ήταν οι Εύζωνοι, όπου ήταν πολλοί πρόσφυγες. Εκεί, καθώς περιμέναμε μια γιατρό για να μας συνοδεύσει για να μοιράσουμε τα προϊόντα αγάπης, είχα συνομιλία μ’ ένα πρόσφυγα από τη Συρία. Μεταξύ άλλων μας είπε: «Εδώ, υπάρχουν διάφοροι πρόσφυγες, οικογένειες με μικρά παιδιά. Όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπο να πάνε σε κάποια χώρα της Ευρώπης. Υπάρχουν εδώ μερικοί «διακινητές» που τους καθοδηγούν πως θα το κάνουν. Εμένα πριν λίγο καιρό με απήγαγαν στη Συρία, και ζήτησαν 25000€ για να με ελευθερώσουν. Τα χρήματα πληρώθηκαν, και εγώ αποφάσισα να φύγω από τη χώρα μου. Είμαι 34 ετών, η γυναίκα μου 30 ετών και έχουμε ένα παιδάκι δύο ετών. Ζούμε μαζί με τη μητέρα και την αδελφή μου. Είμαστε Χριστιανοί σε μια πόλη που είναι όλοι Χριστιανοί.  Πούλησα το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου και θέλω να πάω στη Γερμανία να δουλέψω και να φέρω κοντά μου την οικογένειά μου. (Η αποφασιστικότητά του ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.) Έφυγα πριν πέντε μήνες, μέσω Τουρκίας ταξιδέψαμε με καράβι στη Ρόδο, πήγαμε στην Αθήνα όπου μείναμε 5 μήνες και τις τελευταίες 10 μέρες βρισκόμαστε σ’ αυτή την περιοχή προσπαθώντας να φύγουμε για την Ευρώπη. Μέχρι τώρα έχω πληρώσει 8000€. Όλοι οι Έλληνες, αστυνομικοί και κάτοικοι είναι πολύ καλοί μαζί μας και προσπαθούν να μας βοηθήσουν. Αντίθετα, οι Σκοπιανοί μας επιτίθενται, μας χτυπούν και μας επιστρέφουν πίσω στην Ελλάδα. Παρακαλούμε μη δημοσιεύετε φωτογραφίες μας γιατί κινδυνεύουν οι συγγενείς μας πίσω στη χώρα μας. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα, μόνο ένα τρόπο για να πάμε στον προορισμό μας.» Τον διαβεβαιώσαμε ότι θα προσευχόμαστε για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Εκεί δώσαμε τρόφιμα, ρούχα και παιγνίδια για τα παιδιά σε οικογένειες.

Ύστερα από ένα άσχημο ταξίδι, επειδή ο δρόμος ήταν ανώμαλος,  φτάσαμε σε χωράφια, έξω από την Ειδομένη και είδαμε μερικά άτομα κάτω από ένα δένδρο, γύρω από μια φωτιά. Ήταν άτομα που περίμεναν να δουν τους «επισκέπτες» και όταν ήταν σίγουροι ότι ήταν φιλικοί, τότε φώναζαν τους υπόλοιπους να βγουν έξω από τους κρυψώνες τους, κάτω από δένδρα της περιοχής. Εκεί μένουν για μέρες κάτω από τη βροχή.

Η ιατρός βοήθησε όσους χρειάζονταν τη βοήθειά της. Στους άλλους προσφέραμε ότι χρειαζόταν. Ένας άνδρας, 30 ετών, μας  είπε ότι μπήκε σε χωράφια της F.Y.R.O.M., για να φύγει για την Ευρώπη. Τον έπιασαν αστυνομικοί, τον χτύπησαν και τον γύρισαν πίσω στην Ελλάδα.  Πολλές φορές αστυνομικοί από την F.Y.R.O.M. μπαίνουν στα Ελληνικά χωράφια και καίνε ότι κουβέρτες, μπουφάν και ρούχα των μεταναστών, τους οποίους και χτυπούν και μετά φεύγουν. Η κατάσταση με τις άσχημες καιρικές συνθήκες (βροχή, υγρασία) είναι αφόρητη.

Πληροφορηθήκαμε ότι αναμένεται να επισκεφτεί την περιοχή κλιμάκιο εκπροσώπων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όλοι μας ήμασταν προβληματισμένοι  και συγκινημένοι με αυτά που είδαμε και αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στα μέρη μας και να ζητήσουμε από τους συμπολίτες μας ακόμα περισσότερη βοήθεια.

Θέλαμε να παραδώσουμε ότι πρόσφεραν οι συμπολίτες μας απ’ ευθείας, χωρίς μεσάζοντες, για να είμαστε σίγουροι ότι η βοήθειά μας πιάνει τόπο και καταλάβαμε ότι με μεγάλη χαρά μπορούμε να συνεργαστούμε με τοπικούς  φορείς.

Αυτά που χρειάζονται είναι, εμφιαλωμένο νερό, ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα, μπουφάν, αδιάβροχα, κουβέρτες, μπλούζες, κάλτσες, εσώρουχα, παπούτσια, φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά, κονσέρβες, κρουασάν, γάλατα, χαρτί υγείας, μωρομάντιλα, πάνες, σερβιέτες, υπνόσακους.


Αναστασίου Χάρης

 

Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Last Updated on Sunday, 01 March 2015 19:39
 
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ PDF Print E-mail
Saturday, 18 October 2014 21:10


Το διήμερο της επίσκεψης του κ. Φαρίντ Φερνάντεζ πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας στην Ελλάδα έκλεισε αργά το βράδυ του Σαββάτου 11/10/2014.
Η επιτυχία της εκδήλωσης στην Εκάβη, δεν εστιάζεται μόνο στη συμμετοχή του κόσμου, αλλά κυρίως στην παρέμβαση του κ. Πρέσβη ο οποίος απέσπασε την απόλυτη προσοχή και το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.
Μετέφερε ιστορικά στοιχεία της χώρας του και κυρίως στοιχεία από την οργάνωση της κοινωνίας, το Σύνταγμα της Βενεζουέλας και επίσης αναφέρθηκε στο λόγο και στο ρόλο που έχει ο πολίτης στη διαμόρφωση των πολιτικών και της προοπτικής της χώρας του.
Η...
πάταξη της φτώχειας κατά 90% και της ανεργίας, καθώς επίσης και η ανάπτυξη με ρυθμούς σταθερά πάνω από 1,5% με κατά κεφαλήν εισόδημα 12.500 $, η καταπολέμηση του αναλφαβητισμού και ένα επιθετικό πρόγραμμα εκατοντάδων χιλιάδων (600.000) επιπλωμένων κατοικιών για την στέγαση των ποιο φτωχών κοινωνικών ομάδων είναι μερικά από τα μέτρα που ήδη ολοκληρώθηκαν και προχωράνε παραπέρα.
Οι κοινότητες και οι επιτροπές πολιτών από τις γειτονιές έως τα εργοστάσια έχουν καθοριστικό και αποφασιστικό ρόλο για όλα τα ζητήματα ακόμα και την ανακλητότητα των αιρετών και κυρίως για την διαφύλαξη της Δημοκρατίας και την αντίσταση στις φασιστικές ομάδες που συνεχίζουν να ονειρεύονται ανατροπές και επιστροφή στο σκοτεινό παρελθόν της αθλιότητας και της φτώχειας.
Η Βενεζουέλα του Τσάβες από το 1999 και σήμερα με τον Πρόεδρο Μαδούρο αποτελεί φάρο ελπίδας τόσο για την Λατινική Αμερική, όσο και για όλους του ς Λαούς που διεκδικούν ελευθερία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και ονειρεύονται ένα μέλλον ειρηνικό μακριά από την δυστυχία και την ανέχεια που πνίγει τον πολιτισμό και καταστρέφει το π[περιβάλλον προς όφελος των κερδών που επιδιώκει η οικονομική ελίτ της παγκοσμοποιημένης οικονομίας.
Έχοντας γνωρίσει ο κ. Φερνάντεζ τις δομές αλληλεγγύης και κοινωνικής οικονομίας της πόλης μας κατέθεσε με συγκίνηση την πεποίθηση του πως η ελπίδα για αντίσταση και πρόοδο στη χώρα μας είναι ποιο ισχυρές από τις δυνάμεις της συντήρησης της ανοχής και της σιωπής.
Δεσμεύτηκε για μονιμότερη σχέση με την περιοχή μας .Δέχθηκε με χαρά την πρόταση του κ. Γρηγόρη Παπαχρήστου Πρόεδρου του ΟΡ.ΦΕ.Ο να είναι η Βενεζουέλα η τιμώμενη χώρα από το Φεστιβάλ το 2016.
Πήρε μαζί του την πρόταση του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Προέδρου του ΕΒΕ Πιερίας, για μια κοινή ημερίδα Πιεριέων και Βενεζουελάνων επιχειρηματιών στην Κατερίνη.
Δέχθηκε με θέρμη το ενδιαφέρον της κ. Μαυρίδου Σοφίας, Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, για σύσφιξη των σχέσεων των δύο Λαών.
Ακολούθως από την συνάντηση του με ακτινιδοπαραγωγούς της Πιερίας, προέκυψε ένα εναγώνιο ενδιαφέρον για την προώθηση της παραγωγής τους η οποία κινδυνεύει να μείνει στο χωράφι λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε στις ευρωπαϊκές αγορές κυρίως μετά το εμπάργκο της Ρωσίας στα Ευρωπαϊκά προϊόντα, εξαιτίας των πολιτικώς της Ε.Ε.
Έδωσε επίσης αυτό το διήμερο στον κ. πρέσβη τα χαμόγελα των παιδιών της “Αγκαλιάς” του συλλόγου «Βενιαμίν».
Την έκπληξη από την λειτουργία της “Εθελοντικής Ομάδας Δράσης” κυρίως στο κοινωνικό ιατρείο, φαρμακείο, παντοπωλείο αλλά και την αισθητική, την φροντίδα και την αξιοποίηση ως δημόσιου χώρου ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου και του περιβάλλοντος του.
Συγκινήθηκε από την ανθρώπινη αλληλεγγύη της ομάδας που στηρίζει και στηρίζεται από την “Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης Κατερίνης”.
Εντυπωσιάστηκε από την ιδιαίτερη δραστηριότητα της μητέρας γης τόσο για την διαφύλαξη των τοπικών σπόρων, παίρνοντας μαζί του μία κασετίνα με σπόρους που του δώρισε η “Μητέρα Γη”, όσο και για ζητήματα ποιότητας διατροφής, περιβάλλοντος, βιολογικής καλλιέργειας και αχρήματων συναλλαγών.
Κατέθεσε επίσης το θαυμασμό του και την έκπληξη του στον κοινωνικό συνεταιρισμό «Μούσες Πιερίων», που εθελόντριες και εργαζόμενες γυναίκες έφεραν σε πέρας ένα εγχείρημα κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, το πρώτο στην Ελλάδα, χωρίς καμία βοήθεια και με πενιχρά μέσα.
Συγκινήθηκε από την επίμονη η εθελοντική εργασία για την επιτυχία του συνεταιρισμού και ενδιαφέρθηκε για τα προϊόντα του και την προοπτική του.
Ο κ. Πρέσβης πήρε μαζί του επίσης εικόνες και συναισθήματα ιδιαίτερης συγκίνησης από την επίσκεψη του στο μουσείο και το αρχαιολογικό πάρκο του Δίου, όπου με ιδιαίτερη χαρά ο κ. Σάββας Σπυριδόπουλος προσέφερε την ξενάγηση με πολύτιμες πληροφορίες ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Ένα πέρασμα από το κάστρο του Πλαταμώνα, το παρατηρητήριο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης στην Πλάκα και ένα γεύμα στο «Αγνάντι» του Π. Παντελεήμονα κερασμένο στους νικητές της Μπολιβαριανής Επανάστασης και τους ενεργούς πολίτες της Πιερίας από την οικογένεια Γκοδελιά, σκλάβωσε την ψυχή και την ματιά των καλεσμένων μας.
Η κ. Άλια με την άψογη μεταφραστική της δεινότητα, έκανε την επικοινωνία μας όσο άμεση και ζωντανή σε όλη την διάρκεια του διημέρου και έφυγε ως φίλη της πόλης μας.
Καθοριστική και η συμβολή του Α’ Γραμματέα της Πρεσβείας φίλου μας Ερνέστο.
Πανέμορφη και η μουσική που έντυσε την εκδήλωση με την εθελοντική, για άλλη μια φορά, παρουσία των “μελωδών της παράδοσης”, αλλά και του Βενεζουελάνου τραγουδιστή Ρεινάλντο.
Πολύτιμη η συμβολή του Χρήστου Ζουμπουλίδη καθώς και του Βαγγέλη Γκούντα στην κάλυψη με φωτογραφίες (για να τις δείτε κάντε κλικ εδώ) και την βιντεοσκόπηση του διημέρου.
Με γεύσεις της Πιερικής γης ξεκίνησε από τις Μούσες Πιερίων η επίσκεψη του κ.Πρέσβη και αποχώρησε με ένα μικρό δένδρο ελιάς, σύμβολο ζωής, φιλίας και νίκης στους αγώνες.
Οι δομές κοινωνικής οικονομίας, αλληλεγγύης και εθελοντισμού δηλώνουν δικαιωμένες για την επιλογή πρόσκλησης στο κ. Πρέσβη της Βενεζουέλας και είναι έτοιμες για την επόμενη φιλοξενία του.
 • Για τις δομές αλληλεγγύης της συν διοργάνωσης.
 • Μούσες Πιερίων
 • Εθελοντική Ομάδα Δράσης
 • Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης
 • Μητέρα Γη
 • Βενιαμίν
Γιώτα Ραπτοπούλου 
Last Updated on Saturday, 18 October 2014 21:19
Read more...
 
Καταφύγιο Κορομηλιά Δίου στην Πιερία PDF Print E-mail
Tuesday, 08 July 2014 19:22

Το καταφύγιο βρίσκεται στα 1100 μ.υψόμετρο στη θέση Κορομηλιά Δίου στον 'Ολυμπο με θέα προς τον Θερμαΐκό κόλπο.

Η πρόσβαση γίνεται φτάνοντας στο Δίον και ανηφορίζοντας τον ασφαλτόδρομο για το εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Από εκεί υπάρχει δασικός δρόμος 8,5 χλμ,περίπου 30 λεπτά οδήγησης, διαφορετικά ο επισκέπτης μπορεί να προσεγγίσει το καταφύγιο μέσω των δύο πανέμορφων μονοπατιών.
Στο πρώτο αφετηρία είναι ο  Άγιος Κωνσταντίνος, ακολουθώντας το μπλε τρίγωνο το μονοπάτι πηγαίνει παράλληλα με το ρέμα Ορλιά, στα μισά της διαδρομής βρίσκεται ο καταρράκτης Κόκκινος Βράχος ύψους 17μ.
Το δεύτερο μονοπάτι ξεκινάει 800μ. πιο πάνω από το δασικό δρόμο και το σήμα του είναι κίτρινο τετράγωνο,γνωστό ως το αρχαίο μονοπάτι του Δίου, η Ράχη, συνίσταται για πιο ξεκούραστη διαδρομή.
Από το καταφύγιο μπορεί κάποιος εύκολα να προσεγγίσει την Πετρόστρουγκα και το Οροπέδιο των Μουσών.
Η διαμονή κοστίζει 12 ευρώ το άτομο.
Γύρω από το καταφύγιο υπάρχει χώρος για σκηνάκια.

Last Updated on Tuesday, 08 July 2014 19:31
 
Ρωσία λέει όχι στα μεταλλαγμένα PDF Print E-mail
Sunday, 15 June 2014 11:54

Νεο χτύπημα Πούτιν: Εξισώνει τις πολυεθνικές μεταλλαγμένων με τις τρομοκρατικές οργανώσεις!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαΐου 18, 2014

20140518-125133-46293954.jpgΜεγαλειώδης κίνηση απο την Ρωσική κυβερνηση και οχι στα λόγια. Στο νομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση για την απαγόρευση των γενετικά μεταλλαγμένων σπόρων, οι εταιρείες, οι διακινητές και οι συνεργάτες τους, θα αντιμετωπίζονται ως… Τρομοκράτες! Το σκεπτικό ειναι απλό: Όσοι επιχειρούν να εισάγουν και να χρησιμοποιήσουν GMO’s 
απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Ρωσίας, άρα ακομα και οι συνεργάτες αντιμετωπίζουν ποινή 15ετους κάθειρξης!
Αναμένουμε λοιπόν την αντίδραση των “οικολογικών οργανώσεων”, των “πρασίνων”, των “εμπριμέ” και όλων αυτών των γελοιων μισθοφόρων που σε κάθε ευκαιρία κατακεραύνωναν την Ρωσία.
Σέβας σε έναν πραγματικό πατριώτη και φιλάνθρωπο που δρα στον κώδικα αξιών του Ελληνισμού που του κληροδότησε η ορθόδοξη παράδοση.

Όσο για τους υπόλοιπους; Ψηφίστε μνημόνιο και γενετικά τροποποιημένη Ευρωπη – Κοντσιτα.

20140518-125203-46323474.jpg

Last Updated on Sunday, 15 June 2014 20:40
 
Μήνυμα από το Σύλλογο προστασίας παιδιών Βενιαμίν PDF Print E-mail
Wednesday, 11 June 2014 00:11

Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» εκπέμπει “S.O.S”


Αγαπητοί μας Φίλοι & Υποστηρικτές, 

20 χρόνια «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» που συμβαδίζουν με 20 χρόνια αγάπης και προσφοράς σας. Από το 1994 οπότε και ιδρύθηκε ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» από “παιδιά” που μεγάλωσαν στο Ορφανοτροφείο Κατερίνης από το 1950 και έπειτα, κάποιοι άνθρωποι θυσίασαν κάτι προκειμένου πάνω από 1.200 παιδιά να ζήσουν στιγμές «οικονομικής και ψυχικής» ανάστασης και συμβουλευτικής υποστήριξης προκειμένου σήμερα να αποτελούν ζωντανό και υγιές κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ και 20 χρόνια οι ιδρυτές του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» διαμόρφωσαν ένα πλαίσιο διαβίωσης που βασίζεται στη δέσμευση πάνω σε πανανθρώπινες αξίες με στόχο να μη βιώσουν άλλα παιδιά αυτά που οι ιδρυτές πέρασαν στα δύσκολα χρόνια της ορφάνιας τους.

Είναι δεδομένο πως όσα χρόνια και να περάσουν η απώλεια, η έλλειψη του οικείου, της γονικής μέριμνας, οι δυσκολίες διαβίωσης παραμένουν ίδιες και αφήνουν παρόμοια ισχυρά σημάδια στις ψυχές των παιδιών.

20 χρόνια ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στηρίζει «παιδιά σε κίνδυνο» ανεξάρτητα από ιδεολογικές, πολιτικές, θρησκευτικές και άλλες πεποιθήσεις και με απόλυτη διαφάνεια η οποία έχει ελεγχθεί πολλάκις από τις κρατικές υπηρεσίες.

Ο  «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»  δε διαθέτει περιουσιακά στοιχεία. Δεν υπάρχουν κτίρια ή οικόπεδα.

Υπάρχει μια τεράστια όμως παρακαταθήκη από ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη του κόσμου που κατά τα 2/3 βρίσκεται εντός Ελλάδος και κατά το 1/3 στο εξωτερικό από όπου προέρχονται οι ιδιωτικές προσφορές της γενναιόδωρης αγάπης προς τον πλησίον. Αυτές οι ατομικές δωρεές επέτρεψαν μέσα στα χρόνια αυτά την ανάπτυξη διαφορετικών δραστηριοτήτων :

 • Μηνιαία οικονομική υποστήριξη     
 • Ηθική  και ψυχολογική υποστήριξη 
 • Τρόφιμα, Ρούχα, Παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικα δώρα
 • Κατασκηνωτικό πρόγραμμα 
 • "ΑΓΚΑΛΙΑ για το παιδί σε κίνδυνο" Η πρώτη Παιδική Στέγη - Οικογενειακή Εστία στην Ελλάδα για «παιδιά σε κίνδυνο»  

Από το Δεκέμβριο του 2010, ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» λειτούργησε και το νέο μοντέλο στέγασης 3-5 παιδιών της «ΑΓΚΑΛΙΑΣ» του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο. Πρόκειται για παιδιά που η φροντίδα και η επιμέλειά τους αφαιρέθηκε από τους φυσικούς γονείς και αποδόθηκε ολικά στον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», μετά από δικαστική απόφαση.Έχοντας λάβει Ειδική Πιστοποίηση φορέων κοινωνικής φροντίδας σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο (ΦΕΚ 1129/τ.Β΄/10-04-2012) και έχοντας ξεκινήσει πάρα πολλές νέες συνεργασίες καθώς και την πρωτοβουλία υποστήριξης των παιδιών με ειδικούς «κουμπαράδες» του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» σε πληθώρα επιχειρήσεων της Κατερίνης (πάνω από 120 σημεία σήμερα), οι παραπάνω δράσεις υποστηρίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσοι από εσάς νιώθουν την ιδιαίτερη ανάγκη οτι μπορούν να συνδράμουν ενεργητικά πλέον και να εμπλακούν στην προστασία των παιδιών αυτών με το αναλάβουν την καθημερινή και συνεχή φροντίδα τους ,όπως το νεο μας μοντέλο έχει σχεδιαστεί το οποίο είναι πρωτοποριακό για την Ελλάδα,με το να γίνουν οι "γονείς" των παιδιών αυτών και να προσδώσουν στις αθώες αυτές υπάρξεις αληθινό νόημα και πραγματική σημασία...τότε θα ήμασταν περιχαρείς να επικοινωνούσατε μαζί μας για να κάνουμε μια Νέα Αρχή για τα παιδιά μας αλλά και για μας!
Η οικονομική κρίση έχει αγγίξει τους πάντες αλλά η μεγάλη διαφορά είναι πως ο καθένας μας στο οικογενειακό του περιβάλλον έχει κάπου να πιαστεί, ενώ τα παιδιά που ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στηρίζει δεν έχουν επιλογές. Μόνο η αβίαστη και διαρκής ενίσχυση εκ του περισσεύματος της καρδίας του καθενός μας μπορεί να διασφαλίσει τη συνέχιση της υποστήριξης τους σε οικογενειακό περιβάλλον..

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Δρ.Κων/νος Μουρούτης

President of Benjamin Child Support Society

Director in New Life Institute

Physiatrist-Neuroscientist MD,PhD,ScD(Med).

 

Address:BENJAMIN CHILD SUPPORT SOCIETY

PO Box 208, Pieria-Katerini, Greece, 60100

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Web   :http://www.benjaminorphans.com

Tel/Fax.:+30 23510 31419

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 2 of 9

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.