Άρθρα

Who's Online

We have 6 guests online


Εκδήλωση για το Ανταλλακτικό Εμπόριο PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Wednesday, 25 May 2011 22:41

Η Οικολογική μας Ομάδα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το " Στέκι Πολιτών" με θέμα "Το Ανταλλακτικό Εμπόριο και πως λειτουργεί" με ομιλητή τον Χρήστο Παπαϊωάννου μέλος του Δικτύου Ανταλλαγών Μαγνησίας που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 8:30 μ.μ.

στην Ά Πάροδο Βότση 5(πεζόδρομος)

Μέλη της ομάδας μας στο τέλος της εκδήλωσης ετοιμάζουν ένα χορτοφαγικό τραπέζι . Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο τραπέζι αυτό μπορεί να φέρει αλμυρό ή γλυκό με βιολογικές και χωρίς ζωϊκές πρώτες ύλες. Αν δεν επιθυμεί να ετοιμάσει κάτι μπορεί να φέρει ωμούς ξηρούς καρπούς ή βιολογικά φρούτα.

Last Updated on Tuesday, 15 January 2013 21:10
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.