Άρθρα

Who's Online

We have 19 guests online


Σιωπηρή Διαμαρτυρία

Ελάτε όλοι από αύριο 26 Μαΐου και κάθε βράδυ 9 η ώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά

Αυτό που συμβαίνει για μας από κινήσεις και λάθος αποφάσεις πολιτικών είναι παράλογο. Μας στερούν το δικαίωμα να συνεχίσουμε να ζούμε, να προοδέυουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι.

Γεννιόμαστε όλοι ίσοι! Είναι σφάλμα να υπάρχουν ανισότητες. Δεν θα υπήρχε λόγος να μεταναστεύσουν πολλοί συμπολίτες, να ξενιτεύονται σε άλλες χώρες. Δεν θα πεινούσε κανείς.

Όσο μένουμε παθητικοί παρατηρητές δεν θα αλλάξει τίποτα.

Έχουμε δύναμη!

Θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια!

Αξίζουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια!

Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι!

Ας είμαστε όλοι εκεί!

 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.