Άρθρα

Who's Online

We have 27 guests online


2011-06-13- Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος PDF Print E-mail
Sunday, 12 June 2011 11:45


Ξεκινάει το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011»

Image

Θα λειτουργήσει 3ο παρατητήριο στην Πλάκα Λιτοχώρου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει τη δημοφιλή δράση εθελοντικής πυροπροστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2011» και καλεί τα μέλη της, τις φίλες και τους φίλους της να στηρίξουν και φέτος, με όλες τους δυνάμεις, την αξιόλογη αυτή προσπάθεια.

Πέρυσι, οι  εθελόντριες και οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, οι 518 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος κλπ. δήλωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συνολικά 28 περιστατικά φωτιάς, τα οποία αντιμετωπίστηκαν όλα έγκαιρα.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.otoposmou.gr

Last Updated on Monday, 13 June 2011 23:24
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.