Άρθρα

Who's Online

We have 12 guests and 1 member online


2011-07-30 Καθαρισμός παραλίας Λεπτοκαρυάς PDF Print E-mail
Tuesday, 19 July 2011 21:51

Το 2011 είναι το έτος αφιερωμένο στον Εθελοντισμό. Ο ΣΚΑΙ 92,6 και αυτή τη χρονιά αναλαμβάνει μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία. Ο καλύτερος ενημερωτικός σταθμός της Πιερίας καλεί όλους τους φίλους του σε αυτήν την νέα δράση.

Ο ΣΚΑΪ 92,6 σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 διοργανώνουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ο ΣΚΑΙ 92,6 συμμετέχει στην πανελλαδική δράση «Καθαρίζουμε την Ελλάδα» στα πλαίσια της οποίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ καθαρίζουμε την παραλία της Λεπτοκαρυάς

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί για να απολαμβάνουμε καθαρές θάλασσες και ακτές στην Πιερία και αυτό το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στους 92,6 !

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ !!!!

Last Updated on Tuesday, 19 July 2011 21:59
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.