Άρθρα

Who's Online

We have 10 guests online


2012-1-1 Ευχές για το 2012 PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Monday, 02 January 2012 00:34

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Ευχές για μία νέα χρονιά με υγεία και αγάπη!

Δημιουργικότητα, αλληλεγγύη, ανθρώπινη επικοινωνία. Μέσα από τις δυσκολίες της χρονιάς ας προκύψουν διεκδικήσεις για το καλό όλων μας αλλά και του πλανήτη και όλων των πλασμάτων που κατοικούν σ' αυτόν!

Ας μην φοβηθούμε να πούμε όχι στα άδικα επαναλαμβανόμενα και παράλογα μέτρα αυτών που μας κυβερνούν. Άλλωστε όλοι νοιώθουμε και γνωρίζουμε πιο είναι το σωστό. Ας πάρουμε τις ζωές μας επιτέλους στα χέρια μας.

Να μοιραστούμε γνώσεις, τροφή, υλικά αγαθά.....  Η χώρα μας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μην πεινάσει κανείς. Αρκεί να ξεκινήσουμε δράση, όχι άλλο παθητικοί δέκτες. Όλοι αυτοί που αποφασίζουν τόσα χρόνια για μας αυτό θέλουν, φοβισμένους πολίτες , φοβισμένους καταναλωτές.

Επιλέγουμε φυσική καλλιέργεια, η γη μας δεν αντέχει άλλα χημικά φυτοφάρμακα. Επαναχρησιμοποίηση, οικονομία στους πόρους της γης. Οικολογική αρχιτεκτονική με βιοκλιματισμό. Διάσωση των παραδοσιακών ποικιλιών. Όλες οι ως τώρα κατευθύνσεις είναι αντίθετες, είναι με το μέρος των κερδών των μεγάλων πολυεθνικών. Ας κάνουμε όλοι την δική μας έρευνα και να βρούμε τις πραγματικές αλήθειες! Ενεργοί πολίτες με κρίση!

Σας ενημερώνουμε ότι η βιολογική αγορά Κατερίνης αύριο Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει από τις 12 μέχρι τις 16:00 στο γνωστό μέρος στο στενό δίπλα στο 7ο γυμνάσιο που είναι καθετο στην 19ης Μαΐου.

 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.