Άρθρα

Who's Online

We have 4 guests online


2011-12-14 ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το Δίκτυο Ανταλλαγών Πιερίας.Ανταλλακτικό παζάρι PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Sunday, 15 January 2012 15:59

 

Συγκεκριμένα, συνεργεία από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στην Κατερίνη το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης, βγάζοντας στον «αέρα» τα μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών την ώρα που πραγματοποιούσαν τις συναλλαγές τους. Τα τηλεοπτικά δίκτυα βρήκαν ενδιαφέρουσα την πρόταση αυτή, που εξαπλώνεται σε αρκετές ελληνικές πόλεις το τελευταίο διάστημα, ως χρήσιμη πρόταση-λύση στα οικονομικά προβλήματα και την έλλειψη ρευστότητας.

 

 

Μπορεί να βρισκόμαστε στο χειμώνα, όμως το κλίμα γύρω από το Δίκτυο Ανταλλαγών Πιερίας διατηρείται ζεστό. Τα μέλη του πληθαίνουν ακόμα και τώρα, ενώ ολοένα προχωρά και η οργάνωση των ανταλλαγών, της γενικής παρουσίας και των υπόλοιπων δράσεων του Δικτύου.

 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι κατά την προετοιμασία της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή «Πρώτη γραμμή» των Β.Λυριτζή-Δ.Οικονόμου, από την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Ελένη Ιατρού.

Άρθρο του δημοσιογράφου Σωματαρίδη Αλέξανδρο της εφημερίδας Ολύμπιο Βήμα

 

Last Updated on Thursday, 08 November 2012 22:59
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.