Άρθρα

Who's Online

We have 17 guests online


2012-3-9 Φυτά από Παραδοσιακές Ποικιλίες PDF Print E-mail
Friday, 09 March 2012 01:13

Μέλη της ομάδας μας εξέφρασαν την επιθυμία  να μπορούν να προμηθευτούν φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες. Επικοινωνήσαμε με τους βιοκαλλιεργητές της Πιερίας  Δίκα Αστέριο, Μουρατίδου Γεωργία και Τσιφτίδη Γιάννη και τους ζητήσαμε να κάνουν φυτά.  Είναι πολύ σημαντικό για να αυξηθούν οι καλλιέργειες με παραδοσιακές ποικιλίες να μπορούν να προμηθευτούν φυτά και όσοι δεν έχουν τον χρόνο να τα φτιάξουν μόνοι τους. Όσοι περισσότεροι κήποι τόσο λιγότερος και ο κίνδυνος επιμόλυνσης από τα καλλιεργούμενα υβρίδια ή F1.

Επιλέγοντας την καλλιέργεια φυτών από παραδοσιακές ποικιλίες αντιστεκόμαστε! Συμβάλουμε στην διάσωση και διατήρηση των ποικιλιών, αποκτούμε αυτονομία! Τα λαχανικά από τις  παραδοσιακές ποικιλίες έχουν γεύση και άρωμα, "σαν τις ντομάτες που τρώγαμε παλιά" μία φράση που ακούμε πολύ συχνά.

Στο βιολογικό αγρόκτημα του Αστέρη Δίκα  θα παράγονται  και θα πωλούνται φυτά βιολογικά από παραδοσιακές ποικιλίες. Για πληροφορίες και παραγγελίες email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it     Ντίνα Σαμαρά τηλ.6932651183

&

Στο βιολογικό κτήμα της Μουρατίδου Γεωργίας θα παράγονται και  θα πωλούνται φυτά βιολογικά από παραδοσιακές ποικιλίες. Για πληροφορίες και παραγγελίες email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

τηλ 6978565585

&

Στο κτήμα του Γιάννη Τσιφτίδη που εφαρμόζει παραδοσιακή καλλιέργεια θα παράγονται και θα πωλούνται φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες. Για πληροφορίες τηλ.6975970330

&

Ο Παλαιοσελίτης Ηλίας διαθέτει φυτά από παραδοσιακές ποικιλίες. Για πληροφορίες τηλ. 6942411900


 

Last Updated on Sunday, 20 May 2012 22:25
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.