Άρθρα

Who's Online

We have 6 guests online


2012-3-26 Αλλαγή της ώρας λειτουργίας του Ανταλλακτικού - Χαριστικού παζαριού του Δικτύου Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας PDF Print E-mail
Monday, 26 March 2012 23:15

Η ώρα της λειτουργίας του εβδομαδιαίου παζαριού που γίνετε από το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας κάθε Τετάρτη αλλάζει. Από αυτήν την Τετάρτη 28 Μαρτίου το παζάρι θα λειτουργεί από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει πολλές εγγραφές νέων μελών στο δίκτυο και έχει εμπλουτιστεί από νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Είναι πλέον πραγματικότητα ότι πολλά μέλη ικανοποιούν βασικές καθημερινές τους ανάγκες χωρίς την μεσολάβηση χρημάτων, αλλά ανταλλάσσοντας με την εναλλακτική μονάδα του δικτύου μας που είναι ο "ήλιος". Το δίκτυο ξεκίνησε  σχεδόν πριν ένα χρόνο και αυτό που έχουμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι λειτουργεί και είναι εφαρμόσιμο. Αυτό άλλωστε είναι γνωστό και αποδεδειγμένο από τα δίκτυα της Αργεντινής αλλά και πολλών άλλων χωρών που λειτουργούν με επιτυχία εδώ και χρόνια.

Συνάντηση μελών του Δικτύου με τον Αντιδήμαρχο Ζήνων Σατραζέμη την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2012

Το ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι ξεκίνησε να γίνετε σε έναν ιδιωτικό χώρο. Πλέον έχει μεγαλώσει τόσο που από την μία  δεν εξυπηρετεί ο χώρος αυτός και από την άλλη  είναι καλύτερο και πιο εύκολο  να μεταφερθεί σε ένα γνωστό για όλους τους συμπολίτες μας χώρο.  Έχουμε σκοπό πολύ σύντομα να το μεταφέρουμε σε κάποιο δημόσιο χώρο της πόλης μας. Ήδη μέλη του δικτύου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Ζήνων Σατραζέμη και τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία του δικτύου και για τις ανάγκες του.  Σε γραπτή αίτηση που καταθέσαμε ζητάμε την άδεια του δήμου για την εβδομαδιαία χρήση μέρους του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης, την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και έναν μικρό αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύουμε τους πάγκους που στήνουμε στο παζάρι.  Μας ζητήθηκε να κάνουμε αίτηση και στην τεχνική υπηρεσία του δήμου, την οποία και κάναμε. Περιμένουμε την απάντηση του Δήμου και αν δεν την πάρουμε σύντομα θα κάνουμε και δεύτερη συνάντηση στους υπεύθυνους αντιδημάρχους.

Το δίκτυο ανταλλαγών χρειάζεται 2 μικρούς μεταχειρισμένους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές "netbook".  Αν υπάρχει κάποιος που έχει υπολογιστή και δεν τον χρειάζεται ή που θέλει να τον ανταλλάξει με ήλιους μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6997084901 Αναστασία Τσορμπατζίδου.

 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.