Άρθρα

Who's Online

We have 9 guests online


2012-3-31 Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική - Θεοδώρα Ζήση PDF Print E-mail
Monday, 09 April 2012 23:16

 

Ομιλήτρια: Θεοδώρα Ζήση- Οδοντίατρος Ομοιοπαθητικός

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις 18:30 μμ στον 4ο όροφο στην αίθουσα της περιφέρειας( Πρώην Νομαρχία)

Θεοδώρα Ζήση

"Για την ομοιοπαθητική ιατρική, η μελέτη του συνόλου του οργανισμού αποτελεί τον κανόνα, σε αντίθεση με την κλασική ιατρική που διαιρεί τον οργανισμό σε μικρότερα σύνολα. Έτσι, η ομοιοπαθητική προσέγγιση συστημάτων ή οργάνων όπως π.χ. του “οδοντο-στοματο-γναθικού”, αναφερόμενη γενικά σαν “στόμα”, δεν μπορεί να γίνεται ξεχωριστά από τον υπόλοιπο οργανισμό. Η ουσιαστική λοιπόν διαφορά μεταξύ της ομοιοπαθητικής οδοντιατρικής με την “κλασική”, είναι αυτή ακριβώς η διαφορά προσέγγισης του οργάνου του στόματος και της σημασίας του για το σύνολο του οργανισμού. Σαν μήνυμα επιλόγου, η ομοιοπαθητική οδοντιατρική αποτελεί μια πιο φιλική προσέγγιση τόσο τεχνικά όσο και θεραπευτικά αυτού του μοναδικού οργάνου, του στόματος!"

 

Last Updated on Monday, 30 September 2013 08:53
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.