Άρθρα

Who's Online

We have 14 guests online


Βιωματικό Σεμινάριο,"Μέθοδοι Διαχείρισης Συναισθηματικών Κρίσεων" ΕFT PDF Print E-mail
Friday, 30 November 2012 01:59

Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα

"Μέθοδοι Διαχείρισης Συναισθηματικών Κρίσεων"

Από την Φιλιπποπούλου Κωνσταντίνα - Οδοντίατρο - Εκπαιδευτικό

Όταν η πίεση των αλλαγών στο περιβάλλον μας κοινωνικοοικονομικό και φυσικό εντείνονται δραματικά κι ο άνθρωπος βρίσκεται απροετοίμαστος διότι δεν έχει προηγούμενα επενδύσει στις αληθινές αξίες της προσωπικής ανάπτυξης και της αλληλεγγύης, τότε έρχεται η ώρα ν αρχίσει η εργασία η καθημερινή η οποία θα αποδυναμώσει στη ρίζα του το καθεστώς φόβου και αγωνίας για το μέλλον υπάρχουν τεχνικές όπως το EFT τεχνική που αξιοποιεί τις αρχές του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του βελονισμού χωρίς βελόνες (χτυπηματάκια σε σημεία βελονιστικά), τεχνική που αναπτύχθηκε από Αμερικάνο ψυχίατρο για την απελευθέρωση από φοβίες και εξαρτήσεις. Η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί από σχεδόν όλους για οτιδήποτε που μας ενοχλεί και πιέζει οπουδήποτε, χωρίς απαραίτητα συνύπαρξη κάποιου σύμβουλου εκείνη τη στιγμή, καθιστώντας μας έτσι ελεύθερους στις επιλογές, ανεξαρτήτους και, ταυτόχρονα, με υψηλή αίσθηση ευθύνης για την προσωπική μας εξέλιξη και την συνδρομή προς τους γύρω μας.

 

Το σεμινάρια θα πραγματοποιηθεί στο

Στέκι Πολιτών την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, 20:00 μ.μ.

Α΄ Πάροδος Βότση 5

Είσοδος ελεύθερη

Last Updated on Tuesday, 26 February 2013 14:39
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.