Άρθρα

Who's Online

We have 17 guests online


Μουσική βραδιά στο "Στέκι Πολιτών" & Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την "Μητέρα Γη" στο "Στέκι Πολιτών" για την πολύ ζεστή φιλοξενία του PDF Print E-mail
Wednesday, 29 May 2013 22:59

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας και τα μέλη της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη" προς το "Στέκι Πολιτών" τον χώρο Πολιτικού Κοινωνικού και Πολιτιστικού Προβληματισμού και Παρέμβασης.

Για εννέα μήνες  φιλοξένησε το Ανταλλακτικό μας παζάρι και το Χαριστικό εκθετήριο. Διαθέτοντας μας τους χώρους του μας βοήθησε να προχωρήσουμε, να αναπτυχθούμε και να νοιώσουμε πιο δυνατοί και σίγουροι να μπορούμε  να έχουμε τον δικό μας χώρο.

Από σήμερα όλες οι δράσεις της "Μητέρας Γης" και του Δικτύου Ανταλλαγών Πιερίας μεταφέρθηκαν στην οδό Μαραθώνος & Λαχανά γωνία ( κοντά στην Αγ. Παρασκευή)  σε χώρο που μας παραχωρήθηκε από ιδιώτη.

Σύντομα θα στήσουμε ένα κοινωνικό χώρο εναλλακτικών θεραπειών, ένα εναλλακτικό κοινωνικό φαρμακείο, μία τράπεζα ντόπιων σπόρων, δανειστική βιβλιοθήκη και το χαριστικό εκθετήριο. Το χαριστικό εκθετήριο θα λειτουργήσει από τις 15 Ιουνίου και για τους καλοκαιρινούς μήνες θα λειτουργεί τις Τετάρτες από 7 έως 9, και κατόπιν συνεννόησης.

 


 

Μουσική βραδιά από το Στέκι Πολιτών

Αφιέρωμα στον Στέλλιο Καζαντζίδη

Παρασκευή 31 Μαίου 9:30 στην Ά Πάροδο Βότση 1

 

Last Updated on Wednesday, 29 May 2013 23:04
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.