Άρθρα

Who's Online

We have 9 guests online


Γιακουλάκης Γιώργος - Οργονίτες PDF Print E-mail
Saturday, 22 March 2014 23:35

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 στη Μαραθώνος και Λαχανά γωνία

Εκδήλωση με τον Γιώργο Γιακουλάκη - Ομιλία - Έκθεση - Παρουσίαση

Οργονίτες

Η οργόνη είναι ένας είδος αρχέγονης κοσμικής ενέργειας που ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Wilhelm Reich (1897-1957) στα τέλη του 1930 και ο οποίος προσδιόρισε πολλές από τις βασικές της ιδιότητες. Η κοσμική ενέργεια έχει δύο μορφές, τη «θετική» OR ή POR και την «αρνητική» DOR. Η OR συνδέεται με τη δημιουργία και τη ζωή, ενώ η DOR με την καταστροφή και το θάνατο. Η οργόνη (OR) σε άλλες χώρες (πολιτισμούς) ονομάζεται Πράνα, Πέμπτο Στοιχείο, Αιθέρας, Ενέργεια της Ζωής, Chi ή Qi κ.α.

Οι οργονίτες είναι η εξέλιξη της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ και είναι συνθέσεις – κατασκευές που παράγουν ενέργεια και μετατρέπουν αρνητικές ενέργειες σε θετικές. Φέρνουν εξισορρόπηση στο περιβάλλον, μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές και εξουδετερώνουν το γεωπαθητικό στρες που δημιουργείται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία Hartman και Curry.

Οι οργονίτες, εκτός από το ότι διορθώνουν την ενέργεια στο χώρο, είναι η λύση και για την εναρμόνιση της ενέργειας του σώματός μας. Όταν βρισκόμαστε μέσα σε ένα θετικό περιβάλλον, νιώθουμε ευεξία, είμαστε πιο υγιείς και έχουμε εξαιρετικές δυνατότητες εξέλιξης και δημιουργίας. Ένας θετικός χώρος μας ηρεμεί, μας ξεκουράζει, μας εμπνέει, φορτίζει τις «μπαταρίες» μας, βελτιώνει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας και μας βοηθάει να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε, ενώ ένας αρνητικός χώρος μας δημιουργεί νευρικότητα, μας εξαντλεί, αδειάζει τις «μπαταρίες» μας, μας κάνει νωθρούς και οξύθυμους.

Η βασική λειτουργία του οργονίτη είναι να προσλαμβάνει την αρνητική ενέργεια, να τη μετατρέπει και να την αναδομεί πολλαπλάσια σε θετική. Αντίστοιχα βέβαια, ο οργονίτης μπορεί να τοποθετηθεί και σε ένα θετικό σημείο για να το ενισχύσει ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, έχοντας επάνω μας έναν οργονίτη, ξεμπλοκάρουμε τα τσάκρα μας (ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο σώμα μας) και ρέει καλύτερα η ενέργεια μέσα στο σώμα μας.

Οι οργονίτες κατασκευάζονται από ένα μίγμα ρητίνης, χημικώς καθαρού χαλκού σε σφαιρίδια (γράνες) και σκόνη, ρινίσματος χρυσού, τιτανίου, χαλκού, αλουμινίου και περιέχουν κρυστάλλους (ακατέργαστους χαλαζίες) και ημιπολύτιμους λίθους. Λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους είναι μοναδικοί, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε (π.χ. για προσωπική χρήση, για συγκεκριμένο χώρο, για συγκεκριμένο πεδίο, για συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ.λπ.).

Επιγραμματικά, οι οργονίτες:

· Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική

· Ανανεώνουν την ατμόσφαιρα

· Ενεργοποιούν, καθαρίζουν, αναδομούν το νερό και όλα τα ροφήματα

· Καταπολεμούν την αϋπνία και τους εφιάλτες, βοηθάνε να έχουμε πιο ήσυχο ύπνο

· Ενισχύουν και αφυπνίζουν τη διαίσθηση

· Αυξάνουν την παραγωγικότητα στην εργασία

· Ενισχύουν τη δημιουργικότητα

· Εναρμονίζουν και ξεμπλοκάρουν την ενέργεια του σώματός μας

· Ενισχύουν τη διαδικασία της ανάρρωσης και της αυτοΐασης

· Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας και μας βοηθάνε να αναπτυχθούμε και να δημιουργήσουμε

· Μας προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια και αρνητικές σκέψεις άλλων ανθρώπων

· Βοηθούν στην καλύτερη και γρηγορότερη ανάπτυξη των φυτών

· Εξουδετερώνουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μας προστατεύουν από αυτήν

 

Ο Γιώργος Γιακουλάκης κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είναι προπονητής ιστιοπλοΐας.

Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την ενέργεια και τα ενεργειακά κέντρα των ανθρώπων. Με τους οργονίτες άρχισε να ασχολείται από το 2001, στην αρχή κατασκευάζοντας κομμάτια για τον ίδιο και φίλους.

Μελετώντας πολλά άρθρα του Wilhelm Reich, του Georges Lakhovsky και άλλων επιστημόνων που ασχολήθηκαν με την ενέργεια, τους τρόπους εναλλακτικής θεραπείας κλπ και μετά από πολλά πειράματα πάνω στο ποιοι κρύσταλλοι είναι πιο ενεργειακοί, τις ιδιότητες των ημιπολύτιμων λίθων, την κατάλληλη διάταξη των λίθων, τις σπείρες χαλκού και τις αντένες MWO(Πολλαπλός Ταλαντωτής Κυμάτων), έχει γίνει πολύ καλός γνώστης σε ότι αφορά την κατασκευή των οργονιτών.


 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.