Άρθρα

Who's Online

We have 13 guests online


2014-3-22,Τριανταφυλλίδου Αγλαϊα, "Ομοιοπαθητική Ιατρική" PDF Print E-mail
Sunday, 30 March 2014 22:53


Η Ομοιοπαθητική Επιστήμη είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που θεμελιώθηκε από τον Ιπποκράτη. Στοχεύει στην ίαση του ασθενούς αντιμετωπίζοντας τον σαν όλον "σώμα, συναίσθημα και διάνοια", άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Ο ορισμός της Υγείας σύμφωνα με την ομοιοπαθητική είναι η ελευθερία από τον πόνο και την αρρώστια σε σωματικό επίπεδο, ώστε το άτομο να βρίσκεται σε επίπεδο ευφορίας. Η ελευθερία από τα πάθη σε ψυχικό επίπεδο που οδηγεί σε μία δυναμική κατάσταση γαλήνης και ηρεμίας και η ελευθερία από τον εγωισμό σε νοητικό επίπεδο που οδηγεί σε πλήρη ταύτιση με την αλήθεια - θεό. Βιώνοντας αυτή την κατάσταση το άτομο μπορεί να είναι δημιουργικό για τον εαυτό του και τους γύρω του και σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον

Last Updated on Sunday, 30 March 2014 22:58
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.