Άρθρα

Who's Online

We have 4 guests online


Δεν ξεχνάμε! Την Κυριακή έχουμε και πάλι καθαρισμό! PDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014 04:41

Δεν ξεχνάμε! Την Κυριακή έχουμε και πάλι καθαρισμό!

Foinikoptera_Alyki Kitrous.jpg

Σας προσκαλούμε στον τρίτο και τελευταίο για φέτος εθελοντικό καθαρισμό στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα που θα γίνει στην παραλία Αλυκών Κίτρους, την ερχόμενη Κυριακή 6 Απριλίου. Το ραντεβού είναι στις 10 το πρωί, στην είσοδο της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές ΑΕ.

Βάζουμε γάντια και σακούλες, βάλτε λίγο κέφι και ενθουσιασμό! Σας περιμένει ένα δωράκι – έκπληξη!

Η περιοχή όπου θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός ανήκει στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Natura 2000. Η ζώνη των αμμοθινών που μεσολαβεί μεταξύ της θάλασσα και της λιμνοθάλασσας Αλυκών Κίτρους είναι μια περιοχή σημαντική για τη χλωρίδα και τα ερπετά, κυρίως όπως για την μεσογειακή χελώνα, καθώς εδώ υπάρχει ένας από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς στην Ευρώπη.

Μαζί μας θα είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός  Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου Πιερίας, οι Τρίτωνες Κατερίνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Αλέξανδρος Υψηλάντης και οι σπουδαστές του Κολεγίου Αλέξανδρος Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, σε συνεργασία με το Δήμο Πύδνας - Κολινδρού

Χάρτες πρόσβασης και οδηγίες στο www.axiosdelta.gr, τηλ 2310 794811.


Αν έχει ψιλόβροχο θα είμαστε εκεί, αν βρέχει καταρρακτωδώς θα μείνουμε σπίτια μας….

 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.