Άρθρα

Who's Online

We have 44 guests online


ΣΟΔΕΙΑ | Μαρτυρίες για τις αυτοκτονίες των Ινδών αγροτών στη Vidarbha PDF Print E-mail
Saturday, 06 September 2014 22:36

ΣΟΔΕΙΑ | Μαρτυρίες για τις αυτοκτονίες των Ινδών αγροτών στη Vidarbha
μια ταινία των Tadpole Artists Collective

Ανάθεση από: Forum για την Ασφάλεια Τροφίμων και την Αειφόρο Γεωργία, 2014
Η ταινία Yield παρουσιάζει τις μαρτυρίες των βαμβακοκαλλιεργητών στην περιοχή Vidarbha, στην Μαχαράστρα της Ινδίας. Η περιοχή έχει πληγεί από ένα μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών αγροτών, που έχουν υπερχρεωθεί εξαιτίας της χημικής γεωργίας και του γενετικώς τροποποιημένου βαμβακιού BT. Η ταινία Yield παρουσιάζει τις φωνές των αντιφρονούντων μέσα σ’ αυτή την αγροτική κοινότητα, τις φωνές καλλιεργητών που είναι θύματα του ιμπεριαλισμού των εταιρειών, που απειλεί τη διαβίωση και το μέλλον τους.

Last Updated on Sunday, 07 September 2014 00:47
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.