Άρθρα

Who's Online

We have 5 guests online


Πέμπτη 15 Οκτώβρη, Διοργάνωση Υπαίθριου Παζαριού PDF Print E-mail
Tuesday, 29 September 2015 07:18

1ο Υπαίθριο Παζάρι στην Κατερίνη

Το 1ο Υπαίθριο Παζάρι διοργανώνεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, για την ενίσχυση του Συλλόγου Προστασία Παιδιών Βενιαμίν

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης έχουν η Οικολογική Ομάδα «Μητέρα Γη», η Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης Κατερίνης και ο Σύλλογος Γερμανόφωνων Καλλιθέας.

Το υπαίθριο παζάρι είναι γνωστό ως garage sale. Πρόκειται για ένα θεσμό που λαμβάνει χώρα με επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου. Ο καθένας μας έχει πράγματα στο σπίτι του τα οποία δε χρησιμοποιεί.

Στο υπαίθριο παζάρι, θα μπορεί να φέρει τα αντικείμενα αυτά, τα οποία θα είναι σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση και τα οποία θα μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει σε πολύ χαμηλές συμβολικές- τιμές ( π.χ. 0,50 λεπτά ένα βιβλίο, 1 ευρώ ένα καινούργιο ρούχο έως το ανώτερο 20 ευρώ μία ντουλάπα ή μια ακριβή ηλεκτρική συσκευή).

Το παζάρι θα μας δώσει μία «ανάσα» καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αντικείμενα που χρειαζόμαστε σε τιμές κόστους, εφόσον ζούμε σε οικονομικά δύσκολους καιρούς και παράλληλα να συνεισφέρουμε με τις αγορές μας στη βοήθεια ανθρώπων της πόλης μας που χρήζουν ανάγκης.

Με την συμμετοχή στο υπαίθριο παζάρι θέλουμε να επισημάνουμε και την αναγκαιότητα για μείωση της χρήσης πρώτων υλών. Με την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση μειώνουμε τα σκουπίδια στις χωματερές και προστατεύουμε τους φυσικούς πόρους του πλανήτη.

Μέρος των εσόδων σε κάθε παζάρι θα διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο παζάρι αυτό μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Σύλλογο Βενιαμίν.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή το αργότερο έως την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή τηλεφωνικά στην Κωνσταντίνα Σαμαρά στο 6932651183 και στην Παρθενόπη Κωνσταντινίδου 6948168810.

Ευχαριστούμε το διαφημιστικό γραφείο UTOPIA για την σχεδίαση της αφίσας και των φυλλαδίων και το τυπογραφείο Σαπλαχίδη για την εκτύπωση.

Last Updated on Thursday, 08 October 2015 23:40
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.