Άρθρα

Who's Online

We have 7 guests online


Από το 19ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης διάλεξη με τον Ιγνάτιο Μεϊμάρη ιδρυτή του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική Ανάπτυξη με θέμα: PDF Print E-mail
Tuesday, 12 April 2016 23:17

"Το παιδί σου στην δύσκολη εποχή μας: Οι Καλύτερες πρακτικές για την ασφάλειά του"

Ημερίδα με τον κ. Ιγνάτιο  Μεϊμάρη διοργανώνει το 19ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 19ου Δημοτικού  (δίπλα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού).

Ιγνάτιος Μεϊμάρης

"Ο κόσμος του παιδιού σήμερα εμπεριέχει πολλές ευκαιρίες και πολλούς κινδύνους. Η γειτονιά του είναι ριζικά διαφορετική από αυτήν του γονιού του. Περνά τα γεωγραφικά όρια. Οι σχέσεις του είναι πολλαπλές και διαφοροποιημένες επειδή ακριβώς τα ερεθίσματα που δέχεται προέρχονται από ποικίλες πηγές. Χρειάζεται λοιπόν να θωρακιστεί  το παιδί ούτως ώστε να έχει τις απαραίτητες βάσεις για να κινηθεί μέσα στον κόσμο αυτό με ασφάλεια διακρίνοντας το ωφέλιμο από το βλαβερό. Η συμβολή της οικογένειας του είναι σημαντική και απαραίτητη."

Βιογραφικό

Ο Ιγνάτιος Μεϊμάρης αποφοίτησε το 1974 στο Ohio ως χημικός και μαθηματικός. Το 1979 πήρε το Μάστερ στην Συμβουλευτική και το1986  αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Harvard με Μάστερ στην  Συμβουλευτική Ψυχολογία.  Το 2007 πήρε διδακτορικό στον κλάδο Διαπολιτιστικών Μελετών. Είναι μέλος πολλών συλλόγων σε διεθνή επίπεδο. Εργάστηκε 25 χρόνια στην Βοστόνη. Από το 2004 ζει στην Κατερίνη με την σύζυγό του Νένα, όπου και ίδρυσαν μαζί το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη

 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.