Άρθρα

Who's Online

We have 8 guests online


Κυριακή 15 Μαίου 2016, 9η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία PDF Print E-mail
Wednesday, 11 May 2016 20:06

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί και φέτος την Κυριακή 15 Μαίου 2016 στην 9η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, όλους τους φίλους και υποστηρικτές του ποδηλάτου, μέλη και φίλους του συλλόγου κάθε ηλικίας.

Πρόκειται για το κορυφαίο, διεκδικητικό ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς, που διεξάγεται ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Χιλιάδες ποδηλάτες εκδηλώνουν την αγάπη τους προς το ποδήλατο, ενώνουν τις φωνές τους και ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που τους αναλογεί.

Με το φετινό σύνθημα «Περιορίστε το Ι.Χ… Επενδύστε στο ποδήλατο!» διεκδικούμε τις κατάλληλες ποδηλατικές υποδομές και ό,τι εν γένει συνάδει με την ασφάλεια των ποδηλατών:αναθεώρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αναβάθμιση των συγκοινωνιών και περισσότερη οδική ασφάλεια.

Στην Κατερίνη η Ποδηλατοπορεία θα γίνει από την Κατερίνη μέχρι την Παραλία και επιστροφή πάλι στην Κατερίνη.
Σημείο εκκίνησης και επιστροφής , η Πλατεία Ελευθερίας.
Ώρα συγκέντρωσης 10.45'-11.00'.
Ώρα εκκίνησης 11.00'

Η ποδηλατοπορεία θα συνοδεύεται από διασώστες και οχήματα περισυλλογής. Η διαδρομή είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Μικρά παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν μόνο με συνοδεία ενηλίκων.

Last Updated on Wednesday, 11 May 2016 20:16
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.