Άρθρα

Who's Online

We have 14 guests online


Σάββατο 3 Μαρτίου βιωματικό εργαστήριο με την Ιωάννα Τσετιανού PDF Print E-mail
Saturday, 24 February 2018 16:40

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" διοργανώνει βιωματικό εργαστήριο με θέμα:


"Δεξιότητες Επικοινωνίας - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις σχέσεις μας"

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η Ιωάννα Τσετιανού HnD Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης & Συνεξάρτησης (Κ.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια Ζεύγους EFT.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (μέρος 2ο)  Σε αυτήν την συνάντηση μας ,θα αναφερθούμε σε εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την επικοινωνία μας λειτουργικότερη!
  • τι μας αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος;
  • ποιος είναι ο κώδικας της συμπόνοιας και της ενσυναίσθησης ;
  • ποια στερεότυπα κρύβονται πίσω από τις συμπεριφορές μας και μας επηρεάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε;
  • πως μπορούμε να εκφράζουμε με ακρίβεια αυτό που θέλουμε, χωρίς να χάνουμε το δίκιο μας ή να "τσαλαπατάμε" τον άλλο και πολλά άλλα ! (το εργαστήριο περιλαμβάνει ασκήσεις ρόλων και χρειάζεται ενεργή συμμετοχή των μελών της ομάδας)
Είναι το δεύτερο μέρος, συνέχεια του πρώτου το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει συμπληρωθεί και γιαυτό το λόγο η είσοδος δεν είναι ελεύθερη για το κοινό. Επιφυλασσόμαστε για μία βιωματική ομιλία με την Ιωάννα Τσεντιανού που θα είναι ανοιχτή για το κοινό στον επόμενο κύκλο των εκδηλώσεων της "Μητέρας γη"

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον  χώρο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA" τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία
Last Updated on Sunday, 25 February 2018 22:17
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.