Άρθρα

Who's Online

We have 15 guests online


Σάββατο 10 Μαρτίου Βιωματική ομιλία με το Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα: "Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " PDF Print E-mail
Monday, 05 March 2018 21:09
Από την Οικολογική Ομάδα "Μητέρα γη" βιωματική ομιλία με τον Κωνσταντίνο Φυτόπουλο  με θέμα :


"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας "

Βιωματική ομιλία με τον Ομοιοπαθητικό, Ψυχίατρο, Ψυχοθεραπευτή Κωνσταντίνο Φυτόπουλο με θέμα
"Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας " είναι η επόμενη εκδήλωση της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη". Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης "Εκάβη"


Αναζητώντας την γαλήνη του Νου μας

Η Ζωή εκτός από αγώνας για την επιβίωση, είναι και μια περιπέτεια, ένα ταξίδι προς την ωριμότητα, την ψυχολογική ανάπτυξη και την εσωτερική ενοποίηση.
Στο ταξίδι αυτό, η μεταμόρφωση του φόβου και των κάθε λογής αντιστάσεων που προκαλεί, σε εσωτερική γαλήνη του νου και αγάπη, είναι κομβική και καθοριστική.
Η Ψυχή μας και ο εσωτερικός μας θεραπευτής συνήθως ξέρει και τον τρόπο και τον δρόμο. Το στοίχημα είναι το πώς επανασυνδεόμαστε μαζί τους, ώστε να την αφουγκραστούμε, γαληνεύοντας τις αναταράξεις του Νου και παίρνοντας απόσταση από τον μηχανικό και προγραμματισμένο μας, τρόπο σκέψης και αντίδρασης .
Στην βιωματική ομιλία του Σαββάτου, θα παρουσιάσουμε και θα εξερευνήσουμε το θέμα καθώς και θα επιχειρήσουμε να πάρουμε μια μικρή βιωματική γεύση από εκείνη την γαλήνια εσωτερική μας διάσταση που βρίσκεται πίσω και πέρα από τις αναταράξεις του Νου μας

Η είσοδος είναι ελεύθερη
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.