Άρθρα

Who's Online

We have 8 guests online


Κυριακή 29 Απριλίου εργαστήριο με θέμα "Η γιόγκα πέρα από την άσκηση" PDF Print E-mail
Monday, 23 April 2018 00:35

Διοργάνωση βιωματικού εργαστηρίου από την οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" με θέμα:


"Η γιόγκα πέρα από την άσκηση, πως βοηθάει στην αντιμετώπιση καταστάσεων στην καθημερινότητά μας"
Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 18:00 μμ θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο, στο γυμναστήριο Colosseum το οποίο βρίσκεται στην 7ης Μεραρχίας 31. Το εργαστήριο θα μας παρουσιάσει η Καραβασίλη Σάρα, κοινωνιολόγος, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού.
Στο σεμινάριο θα αναφερθεί η ιστορία της γιόγκα και θα εξηγηθεί τι είναι και ποιοι είναι οι στόχοι της. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα εξηγηθούν και βασικά στοιχεία της γιόγκα όπως το μάντρα ΟΜ, τα στάδια της γιόγκα κτλ. Θα αναλυθούν εκτενέστερα οι στόχοι της γιόγκα σε συνδυασμό με την καθημερινότητά μας και πως μπορούμε να πλησιάσουμε και να πετύχουμε αυτούς τους στόχους αλλά και πόσο σημαντική είναι η πρακτική της γιόγκα σε αυτό. Σε αυτό το δεύτερο μέρος θα αναφερθούν  τα εμπόδια που εμφανίζονται στο δρόμο μας προς την αλήθεια και την απελευθέρωση και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, αλλά και πως αυτό συνδέετε με την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.
Θα γίνει διάλογος και  θα κατανοηθούν σημαντικά σούτρας
Στο τρίτο μέρος θα βιώσουμε πρακτικά όσα έχουν αναφερθεί. Θα εξηγηθούν τι είναι τα pranayamaw και πόσο στενά συνδέετε η αναπνοή με το σώμα. Θα εφαρμοστούν ασκήσεις αναπνοών και θα γίνει αναφορά  στα οφέλη του διαλογισμό. Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με διαλογισμό.
Ευχαριστούμε θερμά την Καραβασίλη Σάρα για τον χρόνο και την διάθεση της να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις της, και το γυμναστήριο Colosseum για την φιλοξενία του
Last Updated on Monday, 23 April 2018 00:50
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.