Άρθρα

Who's Online

We have 21 guests online


Πρότυπη Βιολογική Αγορά Κατερίνης PDF Print E-mail
Written by Anastasia   
Sunday, 13 February 2011 01:34

Κάθε Δευτέρα 7:00 - 12:00 πμ δίπλα στο 7ο Γυμνάσιο, κάθετα στη 19ης Μαίου λειτουργεί η Πρότυπη Βιολογική Αγορά Κατερίνης που δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Ν.Πιερίας.

 

 

Συμμετέχουμε ενεργά !

Επιλέγουμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βιολογικά πιστοποιημένα, μόνο Ελληνικά, σε καλές τιμές και απ' ευθείας από τον παραγωγό.

Δημιουργούμε έτσι τις προυποθέσεις να αυξηθούν οι βιοκαλλιεργητές στο νομό μας, να μειωθεί η μόλυνση του εδάφους από τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.

 

 

Last Updated on Thursday, 09 June 2011 00:23
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.