Άρθρα

Who's Online

We have 7 guests online


Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Ιουλίου δύο δράσεις στα πλαίσια του φεστιβάλ Olympolis PDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2018 23:48
Η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" συμμετέχει στο Olympolis Art Project 2018 Let's Brand the city που διοργανώνει το αθλητικό και πολιτιστικό σωματείο ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ από την Παρασκευή 6 Ιουλίου έως την Δευτέρα 9 Ιουλίου, με δύο δράσεις.
Το Σάββατο 10:00 π.μ. - 12:00 π.μ. Θεραπευτικό  Τσι Κονγκ με τον Γιώργο Κατσαντώνη εκπαιδευτή Healing Tao και γιόγκα γέλιου από την ομάδα "Γιόγκα Γέλιου Κατερίνης" από την Βασιλική Αγοράτσιου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό πάρκο Κατερίνης πίσω από την παιδική χαρά.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. από την Κική Παδημητρίου, Ομοιοπαθητικό και Σύμβουλο Υγείας για την πρόληψη μη μεταδοτικών νοσημάτων, με ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα ART ME. Το εργαστήρι θα συνοδεύσει η Θεοδώρα Καλογήρου με βιολί , κλασσική κιθάρα και hung drum. Η εκδήλωση θα γίνει στην αυλή του 4ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 2 στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Το τετραήμερο θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, μια γιορτή όλη η πόλη!! Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα και τις δράσεις αναλυτικά στην σελίδα στο Facebook : Olympolis Art Project 2018 - Let's Brand the city
Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία του συλλόγου Αετοί του Ολύμπου!!!

ART ME

Κάνε με τέχνη, χρησιμοποίησε τεχνικές θεάτρου, μουσικής, χορού, δράματος για να με βοηθήσεις να με γνωρίσω, έτσι απλά και ευχάριστα…


Μέσα από την τέχνη  και ειδικότερα το θέατρο έρχομαι σε επαφή με τα συναισθήματά μου, με τον ίδιο μου τον εαυτό, με σημαντικά ερωτήματα που συνήθως δεν έχω χρόνο να θέσω στην καθημερινότητά μου: Ποιος είμαι; Γιατί Υπάρχω; Είμαι ευτυχισμένος;


Πιθανόν αναθέτω την αναζήτηση στο μέλλον, όταν τα παιδιά μου θα έχουν μεγαλώσει, ή όταν θα πάρω σύνταξη; Η αλήθεια είναι πως μόνο στο ΤΩΡΑ μπορώ να κάνω πράγματα.


Εμψυχώτρια: Κυριακή Παπαδημητρίου, Λειτουργός Δημόσιας Υγείας

Μουσική: Θεοδώρα Καλογήρου, βιολί,  κλασσική κιθάρα, hung drum

Last Updated on Thursday, 05 July 2018 00:52
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.