Άρθρα

Who's Online

We have 11 guests online


Σάββατο 10 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα “ Ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στη διατροφή” PDF Print E-mail
Tuesday, 06 November 2018 05:48

Η Οικολογική Ομάδα “Μητέρα Γη” οργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ (1ος όροφος), ομιλία με θέμα:


“ Ο ρόλος των ιχνοστοιχείων στη διατροφή”


το Σάββατο 10 Νοεμβρίου  2018 στις 7:00 μμ, με ομιλητές την κα Malyevich Lana, Βιολόγο-Κλινικό Βιοχημικό και δ/ντρια της εταιρείας E-ASIS (Χαλάνδρι Αττικής) και τον κο Τσέρη Αλέξανδρο, Διατροφολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη της εταιρείας E-ASIS.


Πριν έρθει στην Ελλάδα, η Lana Malyevich (Βιολόγος - Κλινικός Βιοχημικός) ήταν προϊστάμενη τμήματος μοριακής βιολογίας για 8 χρόνια στο ερευνητικό κέντρο νοσοκομείου του Krivoy Rog (Ουκρανία) στο τμήμα μελετών υπογονιμότητας. Σήμερα διευθύνει την εταιρεία  E-ASIS στο Χαλάνδρι Αττικής. Ασχολείται με την Ανάλυση Μαλλιών για την Ανίχνευση Ιχνοστοιχείων-Βαρέων Μετάλλων και τον Βιοσυντονισμό εδώ και 12 χρόνια. Στην ομιλία της θα αναφερθεί στην σημασία της αποκατάστασης της ισορροπίας των ιχνοστοιχείων στον οργανισμό και θα κάνει λόγο για νέες μεθόδους πρόληψης και προαγωγής της υγείας.


Ο Τσέρης Αλέξανδρος (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος) ασχολήθηκε με την εκπόνηση της ερευνητικής διπλωματικής εργασίας με θέμα την ανάλυση συγκεκριμένων μετάλλων από τα μαλλιά φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης και εργάζεται στην εταιρεία E-ASIS. Στην ομιλία θα επικεντρωθεί στον ρόλο των ιχνοστοιχείων στο σώμα  και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού

Last Updated on Tuesday, 06 November 2018 06:28
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.