Άρθρα

Who's Online

We have 5 guests online


Σάββατο 17 Νοεμβρίου ομιλία με θέμα"Έντερο ο δεύτερος εγκέφαλος" PDF Print E-mail
Tuesday, 06 November 2018 05:50

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο όροφο του Συνεδριακού μας κέντρου Εκάβη στις 18:30 Η ομιλήτρια είναι Φυσικοπαθητικός, Health Coach  Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού, εκπαιδευθείσα στο College of Naturopathic and Complementary Medicine και στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιοακτινικής Ενέργειας. Μέλος της Διευρωπαικής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής και της Μακεδονικής Εταιρείας Ομοιοθεραπευτικής.

Η γνώση είναι δύναμη και στην εποχή μας είναι απαραίτητο να μοιράζεται στους ανθρώπους για να αναλάβουν την ευθύνη να ξανα-ανακαλύψουν τη δύναμη της ζωής και να αποδεχθούν τον εαυτό τους έτσι ώστε να ξεπεράσουν τη βιοχημική θλίψη, να νικήσουν τον πόνο, το φόβο της αρρώστιας και την ανημποριά, να αξιοποιήσουν το καλύτερο συνεργείο χωρίς πόρους που είναι το σώμα τους και να το προστατέψουν για να ζήσουν μια "καλή" ζωή, τη ζωή για την οποία είναι φτιαγμένοι να ζήσουν. Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ασθένειας μας γνωρίζοντας και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Πεποίθησή μας είναι πως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι απόλυτα ευφυής και ο μοναδικός του σκοπός είναι να παράγει και να προάγει τη ζωή.

Ευαγγελία Παπαγιάννη - Φυλακτού, 
Φυσικοπαθητικός, Health Coach

Last Updated on Tuesday, 06 November 2018 06:27
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.