Άρθρα

Who's Online

We have 8 guests online


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου Βιωματικό εργαστήρι PDF Print E-mail
Monday, 10 December 2018 21:51

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. η οικολογική ομάδα Μητέρα γη θα πραγματοποιήσει την τελευταία δράση της για αυτή τη χρονιά. Το βιωματικό εργαστήρι θα μας παρουσιάσει η Κική Παπαδημητρίου, Ομοιοπαθητικός και Σύμβουλος Υγείας για την πρόληψη μη μεταδοτικών νοσημάτων.

Το εργαστήρι θα γίνει στο φιλόξενο στούντιο γιόγκα Διαμάντι που βρίσκεται στην Σαρανταπόρου 6, στον 1ο όροφο. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην κ. Δημολιού Παναγιώτα στο τηλέφωνο 694 7154124. Στον χώρο μπαίνουμε χωρίς παπούτσια.

Βιωματικό εργαστήρι από την Κυριακή Παπαδημητρίου με θέμα:

«Τα  όρια δημιουργούν το λιμάνι μου. Βάζοντας όρια προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους!»

Έχω όρια στη ζωή μου; Γνωρίζω να βάζω και να διατηρώ τα όρια;

Που με οδηγεί μία ζωή, χωρίς όρια;

Που με οδηγεί μία ζωή με όρια;

Στο βιωματικό εργαστήριο θα ζήσουμε και τις δύο απόψεις. Θα δούμε τη σημασία του ΟΧΙ, του ορίου και της διεκδίκησης. Την αρχή της ανάληψης της ευθύνης του εαυτού μας.

Μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για ότι μου συμβαίνει; Μπορώ να δω πως πίσω από αυτόν που με καταπιέζει, ίσως εν αγνοία του, βρίσκεται ο εαυτός μου που αδυνατεί να βάλει τα όρια. Που αφήνει το χώρο να συμβαίνει η καταπίεση;

Στο εργαστήριο έρχομαι με άνετα ρούχα και το χαμόγελό μου….


Κική Παπαδημητρίου,

Σύμβουλος Υγείας για την Πρωτογενή  Πρόληψη Μη Μεταδοτικών Νοσημάτων

Last Updated on Monday, 10 December 2018 21:56
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.