Άρθρα

Who's Online

We have 5 guests online


Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 ομιλία με θέμα: "Παθητικό κάπνισμα" PDF Print E-mail
Monday, 25 March 2019 11:43
H Αντικαπνιστική Κίνηση Κατερίνης για την Προστασία από το Παθητικό Κάπνισμα σε συνεργασία με την οικολογική ομάδα Μητέρα Γη, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα ''Παθητικό Κάπνισμα και εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου'' την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης ''Εκάβη'' (αίθουσα 1ου ορόφου).
Οι ομιλητές της εκδήλωσης κ.Ιωάννης Τριγώνης - Ιατρός - Πνευμονολόγος και ο κ.Δημοσθένης  Σεϊταρίδης - Νομικός, θα μας ενημερώσουν  και θα λύσουν τυχόν απορίες μας για το φλέγον αυτό ζήτημα!
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.