Άρθρα

Who's Online

We have 4 guests online


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 Pilates στη Φύση PDF Print E-mail
Tuesday, 15 October 2019 22:24

Με μία όμορφη δράση στη φύση την Κυριακή 20 Οκτώμβρη, με την ενέργεια της γυμνάστριας Ιφιγένειας Καούρη θα ξεκινήσει η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" το νέο της πρόγραμμα.

Η Ιφιγένεια Καούρη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Pilates Instructor με 12ετή πείρα στη διδασκαλία της μεθόδου. Θα εφαρμόσει στον μαγευτικό Όλυμπο, στον Άγιο Ιωάννη στο Λιτόχωρο ασκήσεις pilates. Μέσα στον καθαρό αέρα θα αδειάσουμε το νου μας και θα ασκήσουμε το σώμα μας
Θα συναντηθούμε στις 11:00 π.μ. στο πάρκιν του supermarket Μασούτη δίπλα στην εφορία  έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά
Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν μαζί τους ένα στρωματάκι, ή κάτι για να καθίσουν κάτω, ένα δεύτερο μπλουζάκι, μία μικρή πετσέτα, νερό,  και  αθλητική ενδυμασία.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί μόνο αν ο καιρός μας το επιτρέψει. Σε περίπτωση που ο καιρός  είναι ασαφής για τις προθέσεις του μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  τηλ :699 7084901 Αναστασία
"Με κάθε τρόπο να βρίσκεται την ευκαιρία να λαμβάνετε όσο περισσότερο φως του ήλιου και καθαρό αέρα μπορείτε" αναφέρει ο Joseph H. Pilates. Γιαυτό κ εμείς εκμεταλλευόμενοι την υπέροχη φύση που έχουμε στην Πιερία μας θα κάνουμε ένα μάθημα πιλάτες απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της μεθόδου και της φύσης στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή μας"
Last Updated on Tuesday, 15 October 2019 22:28
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.