Άρθρα

Who's Online

We have 8 guests online


Σάββατο 16 Νοεμβρίου, 6:30 μ.μ. Διαδραστική παρουσίαση με θέμα:Το μυστικό υγείας και μακροζωίας των αιωνόβιων Κινέζων σοφών PDF Print E-mail
Thursday, 07 November 2019 15:23
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 6:30μ.μ. η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" σας καλεί στην βιωματική και διαδραστική παρουσίαση με θέμα:
"Το μυστικό υγείας και μακροζωίας των αιωνόβιων Κινέζων σοφών: Οι 6 ήχοι που εναρμονίζουν τα 5 στοιχεία του ανθρώπου"
Πρόκειται για μια δοκιμασμένη στο χρόνο πρακτική της αρχαίας ταοϊστικής ιατρικής, όπου με τη βοήθεια φυσικών ήχων ασκούσαν πρόληψη υγείας και ήπια αυτοθεραπεία
Την παρουσίαση προσφέρει ο Ιωάννης Σαμψωνίδης, εκπαιδευτής Γιόγκα και Τσι Γκονγκ. Η δράση θα φιλοξενηθεί στον χώρο Ταοϊστικών Τεχνών "ΑΝΑΣΑ" που βρίσκεται στο Παλαιό Κεραμίδι, 500 μ. στον αγροτικό δρόμο που ξεκινάει απέναντι από την πρώτη παιδική χαρά (δεξιά όπως ανεβαίνετε) με κατεύθυνση προς Γανόχωρα, εδώ το σημείο του σπιτιού στο google maps. Τηλ επικοινωνίας: Γιώργος Κατσαντώνης 694 600 4286


Ευχαριστούμε τον Χώρο Ταοϊστικών Τεχνών ΑΝΑΣΑ καθώς και τον Ιωάννη Σαμψωνίδη για την παρουσίαση και την γνώση που θα μας μεταφέρουν.
 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.