Άρθρα

Who's Online

We have 28 guests online


Ποιοί Είμαστε

Η Μητέρα Γη (Mother Earth – www.motherearth.gr) είναι μια οικολογική μη κερδοσκοπική ομάδα ατόμων, οι περισσότεροι των οποίων είμαστε χορτοφάγοι ή βέγκαν.

Το κοινό μας στοιχείο είναι η αγάπη και ο σεβασμός μας για τον πλανήτη και τα πλάσματα που τον κατοικούν.

Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να βοηθήσουμε το περιβάλλον με κάθε ήπιο, χωρίς βία, τρόπο μέσα από τον εθελοντισμό, την ενημέρωση των υπολοίπων, την στήριξη διαμαρτυριών ενάντια σε δράσεις που εγκυμονούν κινδύνους για το περιβάλλον και τα πλάσματά του, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη κίνηση θεωρούμε ότι θα εξυπηρετήσει την ειρηνική συνύπαρξη, την υγεία και την ευημερία του ευρύτερου συνόλου.

Πιστεύουμε ότι η ένωση των οικολογικών οργανώσεων του πλανήτη θα φέρει τη δύναμη που είναι απαραίτητη για την ειρηνική αφύπνιση των ανθρώπων και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης.

Η Μητέρα Γη σέβεται τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την φυλή, το χρώμα τους, τις θρησκευτικές ή πολιτικές τους πεποιθήσεις ή την οικονομική τους κατάσταση και αγκαλιάζει κάθε φιλοσοφία ζωής που δεν αντίκειται στα οικολογικά της πιστεύω.

Επίσης, δεν σχετίζεται με κομματικές οργανώσεις ούτε υποστηρίζει κάποια συγκεκριμένη θρησκεία αλλά θεωρεί ότι αυτά αποτελούν προσωπικές επιλογές του καθενός.

Στόχος μας είναι να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε αδέλφια και πρέπει να ενωθούμε για να φροντίσουμε με σεβασμό τη Γη μας με έναν πιο φυσικό και εναρμονισμένο με το περιβάλλον τρόπο ζωής.

 

Χορτοφαγικες Συνταγες

Δικτυο Ανταλλαγης Σπορων

Δικτυο Ανταλλαγων

ΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr παρέχει πληροφορίες.
Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται σ'αυτήν έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία της Υγείας/Διατροφής.
Η ιστοσελίδα http://www.motherearth.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν την βοήθεια των ειδικών.